Zorg

Projectinrichting & Audiovisueel voor de zorg

Projectinrichting mét audiovisueel specifiek voor de zorg

Met onze twee divisies Projectinrichting en Audiovisueel verzorgen wij unieke inrichtingen bij organisaties in de zorg. Omdat onze beide divisies een verregaande kennis hebben van hun vakgebied, geniet u van specialistische kennis en kunde van twee werelden. Tegelijkertijd heeft u te maken met slechts één partij voor levering en installatie. Onze eigen interieurarchitecten maken de meest spraakmakende interieurontwerpen. We zorgen vervolgens dat alles uitstekend geleverd en geïnstalleerd wordt. Binnen de zorg zijn wij met projectinrichting en audiovisueel een bewezen en professionele kantoorinrichter. Wij maken graag het verschil bij zorginstellingen.

Onze divisies Projectinrichting en Audiovisueel maken allereerst een verrassend interieurontwerp dat volledig afgestemd is op uw organisatie binnen de zorg. Een interieurontwerp omvat vaak een totaalinrichting als het gaat om projectinrichting en audiovisueel binnen de zorg. Niet alleen het meubilair, maar ook vloeren, wanden, verlichting en audiovisuele middelen maken onderdeel uit van een totaalinrichting. Overigens worden audiovisuele apparatuur vaak volledig geïntegreerd in een ruimte. Door een totaalinrichting te leveren, ontstaat er een prachtig geheel binnen ruimten van uw organisatie. Sfeer, beleving, functionaliteit, maar ook ergonomie, akoestiek en routing spelen een belangrijke rol bij het maken van een ontwerp. Al deze facetten worden door onze architecten in het interieurontwerp samengebracht. Door onze jarenlange ervaring binnen de zorg, weten wij met projectinrichting en audiovisueel zeer verrassende interieurontwerpen te maken. Ook voor uw organisatie gaan wij graag aan de slag!

Binnen de zorg heeft Wuestman Projectinrichting en Audiovisueel in de afgelopen jaren vele referenties opgebouwd. Van landelijke zorginstellingen, revalidatiecentra tot en met ziekenhuizen. Een aantal referenties van Projectinrichting  binnen de zorg treft u hier aan. Wilt u meer referenties of een referentiebezoek ontvangen, dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs van Projectinrichting of Audiovisueel.

Als organisatie binnen de zorg bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om Projectinrichting en Audiovisueel. Graag maken wij voor u een verrassend goed interieurontwerp en/of verzorgen wij de inrichting van uw ruimten. Ons team met professionals staat voor u klaar! Laat uw verwachtingen overtreffen en neem contact met ons op via telefoonnummer 0341-462089 of stuur een e-mail naar projectinrichting@wuestman.nl. Wij maken graag het verschil met Projectinrichting en Audiovisueel binnen de zorg!