Laten we elkaar ontmoeten

De ultieme fysieke werkomgeving

Projectinrichting

Wij creëren voor jou en je collega’s de ultieme fysieke werkomgeving

Wij zijn de specialistische creatievelingen, toekomstdenkers, adviseurs, mooi-makers, vakmannen en vakvrouwen die met veel passie en plezier voor jou en je collega’s de ultieme fysieke werkomgeving realiseren. Een werkomgeving waarin jullie optimaal kunnen werken en waarin iedereen zich comfortabel voelt. We creëren voor jullie aantrekkelijke ontmoetingsplekken die maatschappelijk verantwoord zijn vormgegeven en meer wergeluk opleveren.

Maak een afspraak
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
  • Meer werkgeluk
  • Hogere productiviteit
  • Minder ziekteverzuim
  • Betere performance
  • Vrolijke en gemotiveerde medewerkers
Projectinrichting

"Medewerkers die zich goed voelen in hun werkomgeving en werkgeluk ervaren zijn een stuk productiever"

Heran Mameli, Wuestman

Wij stellen de behoefte van werknemers en werkgevers centraal in het creëren van de ultieme werkomgeving.

Op basis van onze Werkgeluksfactoren inventariseren we de behoeften van medewerkers. We kijken daarbij niet alleen naar de behoeften ten aanzien van fysieke ruimten en faciliteiten die nodig zijn om prettig met elkaar samen te werken. We kijken ook naar de relationele behoeften van mensen.

Wij begrijpen welke factoren doorslaggevend zijn, welke opties er zijn en welke keuzes er gemaakt moeten worden om tot een ultieme werkomgeving te komen. 

We geven advies en vertalen het resultaat naar een interieurontwerp waarin mensen het beste tot hun recht komen.

Maak een afspraak
Happy Office Scan

Via een uitgebreide analyse doorgronden we de behoeften van jullie mensen ten aanzien van de fysieke en digitale werkomgeving. Het doel is om een werkomgeving te creëren die aansluit bij de werkwijze en relationele behoeften van jullie mensen.

Happy Office Scan

 

Interieurontwerp

Onze specialistische creatievelingen, mooi-makers, vakmannen en vakvrouwen stellen met veel passie voor jou een interieurontwerp samen. Op een vakkundige wijze vertalen zij de behoeften van jullie medewerkers naar een nieuwe inrichting.

Interieurontwerp

 

Hybride werken

Het gedeeltelijk thuis en op kantoor werken biedt voor zowel werkgevers als werknemers veel kansen. Wij helpen organisaties bij het creëren van de ultieme hybride werkomgeving; van thuiswerkplek, ontmoetingsruimten op kantoor tot en met de audiovisuele faciliteiten, zoals vergaderen op afstand.

Hybride werken

Creëer de ultieme fysieke werkomgeving voor jou en je collega's en ervaar meer werkgeluk. Ons team aan professionals staan voor je klaar.

Van ons mag je net dat beetje meer verwachten, wij hebben de Werkgeluk factor. 

Bertine Tromp, werkgeluk-regelaar

Al meer dan 150 jaar specialist in werkomgevingen