Projectinrichting

Projectinrichting smal

Wij creëren voor jou en je collega’s de ultieme fysieke werkomgeving

Een werkomgeving moet aansluiten bij je werkwijze en je identiteit. Bij Wuestman weten we hoe belangrijk dat is. Met onze expertise Projectinrichting realiseren we de ultieme fysieke werkomgeving voor jouw organisatie. Een werkomgeving waarin jullie optimaal kunnen werken en waarin iedereen zich comfortabel voelt. We creëren voor jullie aantrekkelijke ontmoetingsplekken die maatschappelijk verantwoord zijn vormgegeven en meer werkgeluk opleveren.

Neem contact op
Projectinrichting
Projectinrichting
PI - Projectinrichting - Afbeelding slider
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
  • Meer werkgeluk
  • Hogere productiviteit
  • Minder ziekteverzuim
  • Betere performance
  • Vrolijke en gemotiveerde medewerkers
Projectinrichting

"Medewerkers die zich goed voelen in hun werkomgeving en werkgeluk ervaren zijn een stuk productiever"

Heran Mameli, Wuestman

Wij stellen de behoefte van werknemers en werkgevers centraal in het creëren van de ultieme werkomgeving.

Indien gewenst zullen we aan de hand van onze Happy Office Scan de behoeften van medewerkers in kaart brengen. We kijken daarbij niet alleen naar de behoeften ten aanzien van fysieke ruimten en faciliteiten die nodig zijn om prettig met elkaar samen te werken. We kijken ook naar de relationele behoeften van mensen.

We adviseren én vertalen het resultaat naar een interieurontwerp waarin mensen het beste tot hun recht komen. Elk project is hierdoor volledig op maat.

Daarnaast hebben we alle expertise zelf in huis, van interieurontwerpers tot stoffeerders, je profiteert altijd de persoonlijke benadering van Wuestman.

Maak een afspraak
Happy Office Scan

Via een uitgebreide analyse doorgronden we de behoeften van jullie mensen ten aanzien van de fysieke en digitale werkomgeving. Het doel is om een werkomgeving te creëren die aansluit bij de werkwijze en relationele behoeften van jullie mensen.

Happy Office Scan

 

Interieurontwerp

Onze specialisten stellen met veel passie voor jou een interieurontwerp samen. Op een vakkundige wijze vertalen zij de behoeften van jullie medewerkers naar een nieuwe inrichting.

 

Interieurontwerp

 

Hybride werken

Het gedeeltelijk thuis en op kantoor werken biedt voor zowel werkgevers als werknemers veel kansen. Wij helpen organisaties bij het creëren van de ultieme hybride werkomgeving; van thuiswerkplek, ontmoetingsruimten op kantoor tot en met de audiovisuele apparatuur, zoals vergaderen op afstand.

Hybride werken

Een interieurontwerp is niet altijd even sprekend in een 2D tekening. Wil jij echt ervaren hoe jouw nieuwe werkomgeving eruit komt te zien? Onze interieurontwerpsters maken jouw interieurontwerp indien gewenst ook in 3D en zelfs VR.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan bij ons team Projectinrichting naar de voorwaarden.

Neem contact op

Wij hebben al een hoop organisaties mogen helpen met onze hoogwaardige projectinrichting. Ben je benieuwd naar de kantoorinrichting die wij voor hen hebben gerealiseerd en wat ook bij jou mogelijk is? Neem dan vooral een kijkje bij onze referenties!

Bekijk onze projectinrichting referenties

Creëer de ultieme fysieke werkomgeving voor jou en je collega's en ervaar meer werkgeluk. Ons team aan professionals staan voor je klaar.

Van ons mag je net dat beetje meer verwachten, wij hebben de Werkgeluk factor. 

Bertine Tromp, werkgeluk-regelaar

Al meer dan 150 jaar specialist in werkomgevingen