Projectinrichting

Projectinrichting

Spraakmakende projectinrichting voor kantoren

Complete projectinrichting voor kantoren, dat is waar Wuestman goed in is. We verzorgen de totale kantoorinrichting voor organisaties, vanaf het ontwerp tot en met de realisatie. We richten complete ruimten in met kantoormeubilair, leggen vloerbedekking, brengen wanddecoratie aan en plaatsen en bekleden uw kantoorwanden. Dit doen we geheel passend bij de sfeer en cultuur van uw organisatie en volledig afgestemd op de (gewenste) manier van werken. Voor complete en spraakmakende projectinrichting bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak een afspraak

Het draait om uw organisatie en daarom plaatsen wij uw organisatie bij projectinrichting centraal. Voordat we een ontwerp voor u maken inventariseren wij eerst de (gewenste) identiteit, sfeer en cultuur van uw organisatie, uw werkomgeving, maar ook uw (gewenste) werkwijze. Uw persoonlijke doelen worden bij projectinrichting betrokken en verwerkt in het uiteindelijke interieurontwerp. Of uw doel nu kosten/ruimte besparing is of dat u behoefte heeft aan een nieuwe werkwijze, wij helpen u graag verder met projectinrichting!

Nieuwe werkvormen binnen projectinrichting, zoals Het Nieuwe Werken vormen voor ons een belangrijke specialisatie. Dit zijn werkvormen waarbij kantoorruimten onderling open verbindingen hebben, waar medewerkers flexibel kunnen werken, maar waar ook aandacht is voor rust (afbakening, beschutting en akoestiek). Werkvormen waarbij het kantoormeubilair is afgestemd op de werkwijze van uw organisatie en ergonomie een vanzelfsprekendheid is. We hebben kennis van zaken, weten wat er op de markt te verkrijgen is en hebben persoonlijke aandacht voor u en uw organisatie. Uw complete projectinrichting is bij ons in goede handen.

U kunt bij ons terecht voor uw totale projectinrichting, vanaf een persoonlijke advies, het maken van een ontwerp tot en met de daadwerkelijke uitvoering. Onze eigen interieurarchitecten maken voor u de meest spraakmakende ontwerpen voor uw kantoorinterieur. Zij overtreffen de verwachtingen van onze opdrachtgevers, óók die van u, daar zijn wij al van overtuigd. Bekijk alvast wat gerealiseerde ontwerpen op onze referentiepagina van projectinrichting. Niet alleen het ontwerp zal u verrassen, ook de uitvoering wordt als net zo goed ervaren door onze opdrachtgevers. Onder leiding van uw persoonlijke projectleider zorgen wij namelijk voor een zorgeloze en feilloze realisatie. Proactief en met veel enthousiasme gaan wij met projectinrichting voor u aan de slag!

Voor u gaan wij graag aan de slag met projectinrichting door bijvoorbeeld een ontwerp te maken voor uw nieuwe werkplekinrichting. Of het nu om een enkele kantoorruimte gaat of om een totaalinrichting voor uw organisatie, wij helpen u graag verder. De door ons aangeboden oplossingen audiovisueel zijn afkomstig van de allerbeste leveranciers. Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken of laat een verrassend ontwerp maken door één van onze interieurarchitecten. Dat kan door de bellen naar 0341-462089 of een e-mail te sturen naar projectinrichting@wuestman.nl. Neem vandaag nog contact met ons op voor de complete projectinrichting of meer informatie over audiovisuele middelen/apparatuur van uw organisatie!