Projectinrichting

Projectinrichting smal

Samen creëren we een comfortabele en inspirerende werkomgeving!

Met onze expertise in projectinrichting creëren we samen een inspirerende en comfortabele werkomgeving. We realiseren niet alleen een ruimte om te werken, maar ook een omgeving die werkplezier stimuleert, zodat mensen optimaal kunnen presteren en samenwerken. Een werkwijze waar we trots op zijn. 

Neem contact op
Projectinrichting

Wij hebben al veel organisaties mogen helpen met onze hoogwaardige projectinrichting. Ben je benieuwd naar de kantoorinrichting die wij voor hen hebben gerealiseerd?
Neem dan vooral een kijkje bij onze referenties!

  • Meer werkgeluk
  • Hogere productiviteit
  • Minder ziekteverzuim
  • Betere performance
  • Vrolijke en gemotiveerde medewerkers
Projectinrichting

"Medewerkers die zich goed voelen in hun werkomgeving en werkgeluk ervaren zijn een stuk productiever"

Heran Mameli, Wuestman

Wij stellen de behoefte van werknemers en werkgevers centraal in het creëren van de ultieme werkomgeving.

Indien gewenst zullen we aan de hand van onze Happy Office Scan de behoeften van medewerkers in kaart brengen. We kijken daarbij niet alleen naar de behoeften ten aanzien van fysieke ruimten en faciliteiten die nodig zijn om prettig met elkaar samen te werken. We kijken ook naar de relationele behoeften van mensen.

We adviseren én vertalen het resultaat naar een interieurontwerp waarin mensen het beste tot hun recht komen. Elk project is hierdoor volledig op maat.

Daarnaast hebben we alle expertise zelf in huis, van interieurontwerpers tot stoffeerders, je profiteert altijd de persoonlijke benadering van Wuestman.

Maak een afspraak

Happy Office Scan

Met Happy to Office combineren we expertise, creativiteit en efficiëntie om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij jullie behoeften. We helpen bij het creëren van inspirerende en productieve werkomgevingen die het welzijn van jou en je collega’s bevorderen.

Interieurontwerp

Onze eigen interieurontwerpers stellen voor jou een op maat gemaakt interieurontwerp samen. Op een vakkundige wijze vertalen zij de behoeften van jullie medewerkers naar een nieuwe inrichting.

Hybride werken

Het gedeeltelijk thuis en op kantoor werken biedt voor zowel werkgevers als werknemers veel kansen. Wij helpen organisaties bij het creëren van een hybride werken; van thuiswerkplek, ontmoetingsruimten op kantoor tot en met de audiovisuele apparatuur.

Projectinrichting

Wil jij écht ervaren hoe jouw nieuwe werkomgeving eruit komt te zien? Onze interieurontwerpsters zetten jouw nieuwe interieurontwerp graag voor je klaar in 3D of zelfs in VR.

Creëer de ultieme fysieke werkomgeving voor jou en je collega's en ervaar meer werkgeluk. Ons team aan professionals staan voor je klaar.

Van ons mag je net dat beetje meer verwachten, wij hebben de Werkgeluk factor. 

Bertine Tromp, werkgeluk-regelaar

Al meer dan 150 jaar specialist in werkomgevingen