Concepten kantoorinrichting

Complete kantoorinrichting: Van inspiratie tot en met realisatie

Een praktische, sfeervolle en inspirerende werkomgeving heeft een positieve invloed op het welbevinden van uw medewerkers en daarmee op het rendement van uw organisatie. Wuestman Projectinrichting gaat daarom uit van het gedrag en de behoeftes van uw medewerkers bij het ontwikkelen van nieuwe kantoorinrichting voor uw organisatie.

Als projectinrichter komen graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking en een inventarisatie van uw huidige werkomgeving. Tijdens de inventarisatie worden uw persoonlijke situatie, uw plannen, eisen en wensen ten aanzien van de nieuwe kantoorinrichting doorgenomen. Ook inventarisen wij uw werkomgeving en werksituatie. Wordt er bijvoorbeeld veel vergaderd, gebeld en samengewerkt? In hoeverre wordt er binnen en buiten gewerkt? Is het rumoerig op kantoor? enz. Op basis van al deze informatie wordt er een concept gemaakt voor het nieuwe kantoorinterieur van uw organisatie. Als professionele kantoorinrichter hebben wij veel kennis van kantoormeubilair voor hedendaagse werkvormen. Bovendien werken wij nauw samen met Wuestman Audiovisueel, zodat wij audiovisuele apparatuur uitstekend weten te integreren in onze interieurontwerpen. Onze concepten kantoorinrichting zijn daarmee uniek!  

Onze eigen interieurarchitecten gaan graag voor u aan de slag door verrassende en aansprekende ontwerpen te maken voor uw nieuwe werkplekinrichting. Hierbij creëren zij praktische, sfeervolle en inspirerende werkomgevingen, waarbij rekening gehouding gehouden wordt met het DNA en de werkwijze van uw organisatie. De ontwerpen omvatten alle elementen van uw kantoorinrichting. Van vloeren tot en met plafond en kantoorverlichting en van kantoormeubilair tot en met audiovisuele voorzieningen. De nieuwste producten en materialen worden gebuikt en de mooiste stijlen en kleuren worden gecombineerd. Van onze verrassende inrichtingsconcepten worden 3D-annimaties gemaakt, zodat u precies weet hoe uw nieuwe kantoorinrichting eruit komt te zien. Laat u verrassen door een interieurontwerp van Wuestman Projectinrichting.

Wanneer u gekozen heeft voor één van de verrassende inrichtingsconcepten, krijgt u een professionele projectleider van Wuestman toegewezen, welke zorgdraagt voor de totale implementatie van uw nieuwe kantoorinrichting. Alles wordt u uit handen genomen. Ook wanneer oplossingen van onze divisie Audiovisueel in uw interieurontwerp staan, bent u verzekerd van een professionele projectleider die kennis en kunde heeft van beide werelden. Door de integrale aanpak van Wuestman Projectinrichting en Wuestman Audiovisueel geniet u van één gezamelijke turnkey inrichting voor uw kantoorruimte. 

Wilt u uw kantoorinrichting ook door Wuestman Projectinrichting laten verzorgen? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch (0341-462089) contact op met één van de medewerkers van onze divisie Projectinrichting.

 

Anderen bekeken ook:

 • Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA