Laten we elkaar ontmoeten

De ultieme fysieke werkomgeving

Projectinrichting

Concepten Projectinrichting

Van inspiratie tot en met realisatie

Een praktische, sfeervolle en inspirerende werkomgeving heeft een positieve invloed op het welbevinden van medewerkers en daarmee op het rendement van jullie organisatie. Wuestman Projectinrichting gaat daarom uit van het gedrag en de behoeftes van jullie eigen medewerkers bij het ontwikkelen van nieuwe kantoorinrichting voor jullie organisatie.

Als projectinrichter komen wij graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking en een inventarisatie van jullie huidige werkomgeving. Tijdens de Projectinrichting inventarisatie worden jullie persoonlijke situatie, plannen en eisen en wensen ten aanzien van de nieuwe inrichting doorgenomen. Ook inventarisen wij jullie werkomgeving en werkwijze. Wordt er bijvoorbeeld veel vergaderd, gebeld en samengewerkt? In hoeverre wordt er binnen en buiten gewerkt? Is het rumoerig op kantoor? Hoe staat het mer vitaliteit en ergonomie? Op basis van al deze informatie wordt er een interieurconcept gemaakt met het interieur voor jullie nieuwe werkomgeving. Kleuren, materialen en vormen worden zorgvuldig bij elkaar gebracht. Als professionele kantoorinrichter hebben wij veel kennis van kantoormeubilair, maar ook van vloeren en wandafwerking. Bovendien werken wij nauw samen met Wuestman Audiovisueel, zodat wij audiovisuele apparatuur uitstekend weten te integreren in onze interieurontwerpen. Onze concepten van Projectinrichting zijn daarmee uniek!  

Onze eigen interieurarchitecten van Projectinrichting gaan graag voor je aan de slag met het maken van een verrassend en aansprekend interieurontwerp voor jullie nieuwe inrichting. Hierbij creëren zij een praktische, sfeervolle en inspirerende werkomgeving, waarbij rekening gehouden wordt met het DNA en de werkwijze van jullie organisatie. De ontwerpen omvatten alle elementen van projectinrichting. Van vloeren, wanden tot en met plafond, verlichting en kantoormeubilair. Ook zorgt Projectinrichting voor professionele audiovisuele middelen. Onze divisie Audiovisueel heeft een verregaande expertise op dit vlak. Voor projectinrichitng worden de nieuwste producten en materialen gebuikt en de mooiste stijlen en kleuren worden gecombineerd. Alles wordt samengebracht in een verrassend interieurontwerp, volledig afgestemd op jullie organisatie. Van onze verrassende inrichtingsconcepten worden 3D-annimaties gemaakt, zodat je precies weet hoe jullie nieuwe inrichting eruit komt te zien. Laat je verrassen door een interieurontwerp van Wuestman Projectinrichting.

Wanneer je gekozen hebt voor één van de verrassende inrichtingsconcepten, krijg je een professionele projectleider van Wuestman Projectinrichting toegewezen, welke zorgdraagt voor de totale realisatie van jullie nieuwe inrichting. Indien gewenst, wordt alles voor je uit handen genomen. Ook wanneer oplossingen van onze divisie Audiovisueel in je interieurontwerp staan, ben je verzekerd van een professionele projectleiding die kennis en kunde heeft van deze werelden. Door de integrale aanpak van Wuestman Projectinrichting en Wuestman Audiovisueel geniet je van één gezamelijke turnkey inrichting voor jullie complete werkomgeving. 

Wil je jullie inrichting ook door Wuestman Projectinrichting laten verzorgen? Vul dan het formulier op deze pagina in of neem telefonisch (0341-462089) contact op met één van de medewerkers van onze divisie Projectinrichting.

 

Anderen bekeken ook: