Huisvestingsadvies voor jullie nieuwe werkomgeving

Huisvestingsadvies

Huisvestingsadvies

Unieke werkgeluksfactoren

Met ons huisvestingsadvies laten we je zien hoe inrichting het werkgeluk van jullie mensen verhoogt en de onderlinge samenwerking verbetert.

Huisvestingsadvies

Onze specialisten zijn echte creatievelingen en toekomstdenkers; stuk voor stuk vakmannen en vakvrouwen die als geen ander weten hoe je een werkomgeving creëert waarin iedereen prettig samenwerkt en zich comfortabel voelt. Aan de hand van unieke werkgeluksfactoren ontvang je een huisvestingsadvies welke 100% gebaseerd is op de behoeften van jullie mensen. 

Vraag een advies aan

  • Behoeften t.a.v. de fysieke werkomgeving
  • Behoeften t.a.v. de digitale werkomgeving
  • Relationele behoeften
  • Behoeften t.a.v. duurzaamheid
  • Behoeften t.a.v. gezondheid 

Op basis van onze Werkgeluksfactoren bepalen we de behoeften van mensen.

Mensen zijn verschillend. Ook in (samen)werken. Ieder mens werkt vanuit zijn of haar persoonlijkheid en unieke talenten aan de gemeenschappelijke doelen van de organisatie.

Het is daarom belangrijk een werkomgeving te creëren die afgestemd is op de behoeften van mensen. Zo realiseer je een werkomgeving waarin elk individu zich comfortabel voelt en prettig (samen)werkt.

Wij brengen de behoeften van jullie mensen voor jou in kaart. Op basis van de uitkomsten ontvang je een advies voor jullie nieuwe werkomgeving.

Vraag een advies aan
Huisvestingsadvies

Ons huisvestingsadvies geeft je inzage in de sociaal-communicatieve behoeften van jullie mensen. Dit doen we aan de hand van de communicatiestijl die een medewerker heeft; een emotieve, cognitieve of actiegerichte communicatiestijl. Op basis het resultaat ontvang je een advies over hoe je jullie werkomgeving hierop afstemt.

Huisvestingsadvies

Als professional wil je een werkplek kiezen die past bij de werkzaamheden die je doet. Zo heb je werkzaamheden waarbij veel gecommuniceerd wordt en werkzaamheden waarbij concentratie nodig is. Er is een behoefte aan een diversiteit aan werkplekken. In ons huisvestingsadvies adviseren we je hoeveel van welke werkplekken nodig zijn.

Ons huisvestingsadvies begint met gedegen inzicht in de behoeften van jullie mensen ten aanzien van (samen)werken en ontmoeten. Elke medewerker vult hiervoor een online vragenlijst in, wat resulteert in een organisatiebreede analyse en rapportage. Tevens vinden er gesprekken en inventarisaties plaats met onze specialisten.   

Huisvestingsadvies

Nu steeds meer mensen op afstand werken, speelt de fysieke werkomgeving een cruciale rol; het is de centrale plek om elkaar te ontmoeten. Een plek waar mensen zich verbinden met de organisatie. De werkomgeving moet daarom een fijne plek zijn, met de juiste sfeer en beleving. Onze specialisten adviseren je hier graag over.

Huisvestingsadvies

Veel mensen zien de voordelen van hybride werken; het gedeeltelijk thuis en op kantoor werken. Het aantal werkplekken neemt daardoor af. Aan de hand van de flex-factor geven we je inzicht in het aantal benodigde m2 type werkplekken. Zo heb je een uitstekende basis om jullie werkomgeving efficiënt en functioneel in te richten.

 

Info
Bertine Tromp
werkgeluk regelaar