Huisvestingsadvies

Huisvestingsadvies

Het organiseren van jouw werkomgeving

De realisatie van jullie nieuwe werkomgeving begint bij het ontvangen van een deskundig huisvestingsadvies van Projectinrichting. Met ons huisvestingsadvies geven wij graag inzicht in de wijze waarop je een werkomgeving het beste kunt organiseren om de ambities van jullie organisatie waar te maken. Onze specialisten in projectinrichting kijken naar economische, maatschappelijke en financiële aspecten en stellen hiermee het werkgeluk van jullie medewerkers centraal in een gepersonaliseerd huisvestingsadvies. We geloven namelijk dat een werkomgeving gericht op werkgeluk een positieve uitwerking heeft op het welzijn van medewerkers en de prestaties van een organisatie. Onze afdeling projectinrichting heeft veel kennis en ervaring in huis, welke we graag inzetten bij het uitbrengen van een persoonlijk huisvestingsadvies voor jullie organisatie.

Wat is er mooier om te werken in een werkomgeving met de ultieme inrichting? Een inrichting die de identiteit van jullie organisatie uitdraagt, ambities helpt te realiseren en die past bij jullie werkwijze en werkprocessen. Met huisvestingsadvies van Projectinrichting laten we je graag zien hoe je de inrichting van jullie pand het beste kan organiseren. Zo geven we je in ons huisvestingsadvies een uiteenzetting van sfeer en beleving voor de vertaling van jullie identiteit en ambities. Ook laten we je aan de hand van een vlekkenplan zien hoe je verschillende ruimten het beste kunt indelen en benutten. We inventariseren hiervoor onder andere het aantal werkende personen, welke taken en functies voorkomen en we kijken naar de aan- en afwezigheid jullie medewerkers. Op deze wijze creëren we een volledig beeld van de bezettingsgraad van de verschillende ruimten binnen jullie organisatie. Verder zoekt Projectinrichting voor jullie uit welke voorzieningen en functionaliteiten nodig zijn om de werkwijze en werkprocessen optimaal in te richten. Veelal gericht op het hybride werken. Je ontvangt waardevolle informatie waar je echt wat mee kunt. Ons huisvestingsadvies vormt de ideale basis voor jullie gepersonaliseerde interieurontwerp. Ook hiermee kunnen we je van dienst zijn binnen Projectinrichting!

Vraag een QuickScan aan!

Maak een afspraak met een huisvestingsspecialist voor jullie nieuwe inrichting. We komen graag bij je langs!

Maak een afspraak
Whitepaper

We leveren projectinrichting mét werkgeluk. Een huisvesting waar werkgeluk centraal staat, heeft meerdere voordelen voor jullie organisatie. Zo'n huisvesting levert de medewerkers namelijk meer werkcomfort en werkplezier op. Wij maken werken hiermee een stuk makkelijker, aangenamer én gezonder. Hierdoor presteren de medewerkers beter en is er minder kans op uitval. Dit resulteert ook weer in betere bedrijfsresultaten. Met ons huisvestingsadvies geven we graag een persoonlijk advies over hoe er binnen jullie organisatie meer werkgeluk kan worden ervaren. Dit doen we door onze unieke werkgelukfactoren in het huisvestingsadvies op te nemen. Denk aan factoren als vitaliteit, ergonomie, duurzaamheid, ontspanning, diversiteit, rust, functionaliteit en identiteit. We onderzoeken welke van deze factoren voor jullie het meest waardevol zijn en hoe we deze het beste kunnen integreren in jullie nieuwe werkomgeving. Heb je behoefte aan een professionele projectinrichter met werkgeluk als uitgangspunt? Neem dan contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen. Onze inrichtingsadviseurs van Projectinrichting geven je graag een deskundig huisvestingsadvies!

We helpen graag om jullie ultieme werkomgeving te realiseren door te starten met een persoonlijk huisvestingsadvies. Voor het inventariseren voeren wij een Quickscan Projectinrichting uit. Afhankelijk van het project, stellen we de inhoud en context van deze Quickscan samen, zodat ons huisvestingsadvies exact aansluit op jullie behoeften. Een Quickscan van Projectinrichting kan bestaan uit de volgende elementen:

 • Businesscase analyse
  • Identiteit & Ambities
  • Sfeer en beleving
 • Werkomgeving analyse
  • Werkwijze
  • Werkprocessen
  • Ruimten en bezettingsgraden
  • Faciliteiten en functies
 • Werkplekanalyse
  • Functionaliteit analyse
  • Ergonomisch onderzoek
 • Bezettingsgraadmeting
  • Inventarisatie werkplekgebruik
  • Inventarisatie faciliteitengebruik
  • Werkplekratioanalyse
 • Werkgelukanalyse
  • Mix werkgelukfactoren

Ons huisvestingsadvies voor een nieuwe werkomgeving onderbouwen we onder andere met vlekkenplannen, sfeerimpressies, moodboards, 3D-animaties en/of overeenkomstige referenties. Op deze wijze vormt het huisvestingsadvies van Projectinrichting een ideale basis voor de volgende stap in het proces naar jullie nieuwe werkomgeving. 

Vraag een Quickscan aan, de start van ons huisvestingsadvies. Ontdek hoe wij de identiteit en ambities van jullie organisatie kunnen vertalen naar een nieuwe inrichting. Kom te weten hoe je de ruimten in jullie pand optimaal kunt benutten. We kijken naar welke indeling het best past en met welke functionaliteiten en faciliteiten je het werk van jullie teams leuker en efficiënter kunt maken. Het kan ook zijn dat je benieuwd bent naar de mix aan werkgelukfactoren voor jullie organisatie. Met een Quickscan doen wij een inventarisatie voor je en brengen we een deskundig huisvestingsadvies uit. We gaan graag met Projectinrichting voor jullie aan de slag!

Vul het formulier in op deze pagina of neem telefonisch contact op met een professional van onze divisie Projectinrichting via 0341-462089. Ga voor meer werkgeluk op de werkvloer en vraag een huisvestingsadvies bij ons aan.

Info
Bertine Tromp
accountmanager