Huisvestingsadvies

Het organiseren van jouw werkomgeving

De realisatie van jullie nieuwe werkomgeving begint bij het ontvangen van een deskundig huisvestingsadvies. Met ons huisvestingsadvies geven we je graag inzage in de wijze waarop je jullie werkomgeving het beste kunt organiseren om de ambities van jullie organisatie waar te maken. We kijken naar economische, maatschappelijke en financiële aspecten en onderscheiden ons door werkgeluk van medewerkers centraal te stellen in ons huisvestingsadvies. We geloven namelijk dat een werkomgeving gericht op werkgeluk een positieve uitwerking heeft op het welzijn van medewerkers en de prestaties van jullie organisatie. Als hofleverancier hebben we een bewezen ervaring van projectinrichting, welke we graag inzetten bij het uitbrengen van een persoonlijk huisvestingsadvies voor jullie organisatie.

Voor jou en je collega's wil je de ultieme inrichting realiseren. Een inrichting die de identiteit van jullie organisatie uitdraagt, ambities helpt realiseren en die past bij jullie werkwijze en werkprocessen. Met ons huisvestingsadvies laten we je graag zien hoe je de inrichting van jullie pand het beste kan organiseren. Zo geven we je in ons huisvestingsadvies een uiteenzetting van sfeer en beleving voor de vertaling van jullie identiteit en ambities. Ook laten we je aan de hand van een vlekkenplan zien hoe je jullie ruimten het beste kunt indelen en kunt benutten. We inventariseren hiervoor o.a. het aantal werkende personen, welke taken en functies voorkomen en kijken naar de aan- en afwezigheid van medewerkers. Op deze wijze krijg je een goed beeld van de bezettingsgraad van de verschillende ruimten binnen jullie organisatie. Verder doen we met ons huisvestingsadvies research naar welke voorzieningen en functionaliteit vereist zijn om jullie werkwijze en werkprocessen optimaal in te kunnen richten. Je ontvangt waardevolle informatie waar je echt verder mee kunt. Ons huisvestingsadvies vormt een ideale basis voor een interieurontwerp. Ook hiermee kunnen we je uitstekend van dienst zijn.

Een huisvesting waar werkgeluk centraal staat, heeft positieve voordelen voor jullie organisatie. Zo'n huisvesting levert jou en je collega's namelijk meer werkcomfort en werkplezier op. Werken wordt een stuk makkelijker, aangenamer én gezonder. Hierdoor wordt er beter gepresteerd en is er minder kans op uitval met als gevolg een beter bedrijfsresultaat. Met ons huisvestingsadvies geven we je graag een persoonlijk advies over hoe jij en je collega's meer werkgeluk kunnen ervaren. Dit doen door onze unieke werkgelukfactoren in ons huisvestingsadvies op te nemen. Denk aan factoren als vitaliteit, ergonomie, duurzaamheid, ontspanning, diversiteit en functionaliteit. We onderzoeken welke van deze factoren voor jullie het meest waardevol zijn en hoe deze het beste geïntegreerd kunnen worden in jullie nieuwe werkomgeving. Wil jij voor jullie huisvesting een inrichting met werkgeluk als uitgangspunt, neem dan contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen. We geven je graag een deskundig huisvestingsadvies!   

We helpen je graag jullie ultieme werkomgeving te realiseren door te starten met een persoonlijk huisvestingsadvies. Voor het inventariseren voeren wij een Quickscan voor je uit. Afhankelijk van je project, stellen we de inhoud en context van deze Quickscan samen, zodat ons huisvestingsadvies exact aansluit op jouw behoefte. Een Quickscan kan bestaan uit de volgende elementen:

 • Businesscase analyse
  • Identiteit & Ambities
  • Sfeer en beleving
 • Werkomgeving analyse
  • Werkwijze
  • Werkprocessen
  • Ruimten en bezettingsgraden
  • Faciliteiten en functies
 • Werkplek analyse
  • Functionaliteit analyse
  • Ergonomisch onderzoek
 • Bezettingsgraadmeting
  • Inventarisatie werkplekgebruik
  • Inventarisatie faciliteitengebruik
  • Werkplekratio analyse
 • Werkgeluk analyse
  • Mix werkgelukfactoren

Een huisvestingsadvies voor jullie nieuwe werkomgeving onderbouwen we onder andere met vlekkenplannen, sfeerimpressies, moodboards, 3D-animaties en/of overeenkomstige referenties. Op deze wijze vormt ons huisvestingsadvies een ideale basis voor de volgende stap in het proces naar jullie nieuwe werkomgeving. 

Vraag een Quickscan aan, de start van ons huisvestingsadvies. Ontdek hoe de identiteit en ambities van jullie organisatie het beste vertaald kunnen worden naar jullie nieuwe inrichting. Kom te weten hoe jullie ruimten het beste benut kunnen worden. Welke indeling het meest geschikt is en welke functionaliteit en faciliteiten het werk van jullie teams leuker en efficiënter maken. Of ben je benieuwd naar de mix aan werkgelukfactoren voor jullie organisatie? Met een Quickscan doen wij een inventarisatie voor je en brengen we een deskundig huisvestingsadvies voor je uit.

Vul het formulier in op deze pagina of neem telefonisch contact met ons op via 0341-462089. Ga voor meer werkgeluk op jullie werkvloer en vraag een huisvestingsadvies bij ons aan.

 • Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA