Projectinrichter onderwijs

Onderwijsmeubilair voor toekomstgericht onderwijs

Kantoorinrichting, onderwijsmeubilair: Functioneel, duurzaam en ergonomisch

De kantoorinrichting voor uw onderwijsinstelling moet functioneel, duurzaam en ergonomisch zijn. Bovendien moet de sfeer en beleving aansluiten bij het DNA van uw onderwijsinstelling. Wuestman Projectinrichting helpt uw onderwijsinsteling aan de juiste kantoorinrichting voor het leslokaal, de aula, de mediatheek, de multifunctionele werkruimte, de lerarenkamers en/of uw vergaderruimten.

Onze eigen interieurarchitecten kunnen een compleet interieurplan voor uw onderwijsinstelling maken. In het interieurplan worden vloeren, wanden, plafonds, verlichting, onderwijsmeubilair en audiovisuele middelen meegenomen. Als onderdeel van ons interieurplan wordt een 3D-annimatie van de nieuwe kantoorinrichting gemaakt, zodat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe werkplekinrichting voor uw onderwijsinstelling. 

Het kantoorinterieur voor uw onderwijsinstelling heeft de zwaarste duurzaamheidstesten doorstaan en is daarmee uitermate geschikt voor het dagelijks gebruik door leerlingen, studenten, cursisten, docenten en trainers. Ook na vele jaren intensief gebruik dient het onderwijsmeubilair nog steeds functioneel en kwalitatief in orde te zijn. Naast aansprekend onderwijsmeubilair leveren wij als professionele projectinrichter ook de audiovisuele oplossingen voor uw onderwijsinstelling. Samen met onze divisie Audiovisueel zorgen wij voor een complete integratie van bijvoorbeeld uw digitale schoolborden en/of informatiedisplays. De totale inrichting wordt ten uitvoer gebracht onder regie van één van onze projectleiders, zodat u kunt genieten van een zorgeloze realisering. 

Wilt u ook een interieurplan van Wuestman Projectinrichting ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch (0341-462089) contact op met een medewerker van onze divisie Projectinriching voor een persoonlijke afspraak.

 

Anderen bekeken ook:

 • Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA