Projectinrichter ontmoetingsruimte

Kantoorinrichting voor uw ontmoetingsruimte

Projectinrichting: Van traditioneel kantoor naar ontmoetingsplek

Kantoorinrichting veranderd. Vroeger hadden uw werknemers een beperkt aantal werkzaamheden wat uitgevoerd werd vanaf één vaste werkplek. Tegenwoordig hebben werknemers verschillende werkzaamheden en wordt er vaker samengewerkt. Bovendien werken medewerkers zowel op kantoor, thuis als onderweg. Hierdoor groeit de behoefte aan praktische ontmoetingsplekken binnen uw kantooromgeving. Het kantoorinterieur veranderd. 

De functie van uw kantooromgeving is verschoven van traditioneel kantoor naar een ontmoetingsplek. Medewerkers komen niet meer naar kantoor om achter een bureau te gaan zitten, maar komen naar kantoor om elkaar te ontmoeten, informatie met elkaar uit te wisselen en samen te werken. Dit vraagt om een aanpassing in uw kantoorinrichting. Namelijk een kantoorconcept waarin het samenzijn en samenwerken gefaciliteerd maximaal gefaciliteerd wordt. Als projectinrichter helpen wij u graag uw kantoorconcept samen te stellen.

Wuestman Projectinrichting realiseert kantoorconcepten die passen bij de veranderende behoefte van hedendaagse kantooromgevingen. Complete kantoorinrichting voor uw flexwerkplek, vergaderruimte en ontmoetingsruimte. Van kantoormeubilair tot kantoorverlichting en van vloeren tot wandbekleding. Onze eigen interieurarchitecten ontwerpen aansprekende kantoorconcepten en werkplekinrichting, welke volledig aansluiten bij de sfeer, beleving en uitstraling van uw organisatie. Met als gevolg dat uw medewerkers, klanten en relaties in een plezierige werkomgeving kunnen werken aan het gewenste bedrijfsresultaat. 

Wilt u een praktische ontmoetingsruimte voor uw kantooromgeving of wilt u een aansprekend kantoorconcept laten ontwikkelen door één van onze interieurarchitecten? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch (0341-462089) contact op met één van onze projectinrichters. De kantoorinrichting voor uw ontmoetingsruimte verzorgen wij graag. 

 

Anderen bekeken ook:

 • Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA