Projectinrichter ontvangstruimte

Kantoorinrichting voor uw ontvangstruimte

Projectinrichting / Kantoorinrichting - Gastvrije ontvangstruimte

U wilt uw bezoek vanzelfsprekend trakteren op een gastvrij onthaal. Dat begint met een uitnodigende ontvangstbalie en sfeervolle ontvangstruimte. Een ruimte met een spraakmakende kantoorinrichting. Zodat uw bezoek – na een gastvrij ontvangst aan de uitnodigende receptiebalie – kan plaatsnemen in een ruimte die gezelligheid en sfeer uitstraalt. En waar het heerlijk wachten is, op een lekkere stoel of bank en een geurende kop koffie. En met misschien alvast een leuk video over uw organisatie of een actueel project. Een spraakmakend kantoorinterieur in uw ontvangstruimte geven uw bezoekers een warm welkom.

Wuestman Projectinrichting helpt u met het inrichten van een representatieve en sfeervolle ontvangstruimte. Een ontvangstruimte die aansluit bij de uitstraling van uw organisatie. En waarin uw bezoek zich welkom weet en op zijn gemak voelt. Als professionele projectinrichter vertalen wij uw wensen en mogelijkheden in een verrassend ontwerp, gemaakt door één van onze eigen interieurarchitecten. Dat kan een standaardoplossing zijn, maar ook maatwerk. Desgewenst verzorgen we ook de stoffering en aankleding. En ziet u op tegen het tijdrovende regel- en coördinatiewerk? Schakel ons dan gerust in voor het complete projectmanagement. De kantoorinrichting voor uw ontvangstruimte is bij ons in goede handen. Bovendien bent u bij ons ook aan het juiste adres voor audiovisuele apparatuur en middelen.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over een nieuwe werkplekinrichting of neem telefonisch contact op met één van onze adviseurs van Wuestman Projectinrichting via telefoonnummer 0341-462089. Een verrassend ontwerp van een spraakmakende kantoorinrichting voor uw ontvangstruimte verzorgen wij graag.

Anderen bekeken ook:

 • Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA