Projectinrichter werkplek

Kantoorinrichting; werkplekinrichting voor nu

Verrassende kantoorinrichting voor de werkplekinrichting

Binnen kantoorinrichting is werkplekinrichting één van de balangrijkste aandachtsgebieden. De afgelopen jaren zijn de ingrediënten van van een werkplekinrichting sterk veranderd. Een traditionele werkplek voorziet niet meer in de behoefte van de hedendaagse arbeidsmarkt. Er is een groeiende behoefte aan multifunctionele flexwerkplekken. Een flexwerkplek welke volledig afgestemd kan worden op de persoonlijke wensen van een medewerker. Denk bijvoorbeeld aan in hoogte en breedte verstelbare werkplekken, het toepassen van daglicht, de verwerking van akoestische materialen en het gebruik van ergnomische elementen. Binnen kantoorinterieur zijn de afgelopen jaren allerlei nieuwe oplossingen geintroduceert, ook op het gebied van werkplekinrichting.

Ook de integratie van communicatietechnologieën is een vrijwel onmisbaar onderdeel geworden als het gaat om hedendaagse werkplekinrichting. Uw medewerkers moeten immers uitstekend kunnen samenwerken, zowel onderling als met relaties buiten het gebouw. Nieuwe communicatietechnologieën, veelal virtueel, vergemakkelijken de onderlinge samenwerking. De werkplek dient het samenzijn en het samenwerken optimaal te faciliteren.

Tenslotte zijn sfeer en beleving een belangrijk onderdeel van kantoorinrichting. Een sfeervolle en inspirerende werkomgeving heeft een positieve invloed op het welbevinden van uw medewerkers. Wanneer medewerkers zich prettig voelen, presteren zij beter. Een sfeervolle en inspirerende werkplekomgeving draagt bij aan een beter rendement van uw organisatie. 

Onze eigen interieurarchitecten ontwerpen verrassende kantoorconcepten voor uw organisatie. Of het nu gaat om de invoering van Het Nieuwe Werken, het inrichten van uw nieuwe bedrijfpand of een verandering van uw bedrijfsvoering of bedrijfscultuur, Wuestman Projectinrichting helpt u deze verandering graag vorm te geven. Als professionele projectinrichter zorgen dat de werkplekinrichting aansluit bij uw onderneming, de werkzaamheden van uw medewerkers en de arbeidsmarkt van morgen. De kantoorinrichting voor uw werkplek is bij ons in goed handen.

Ook voor uw organisatie willen wij graag aan de slag. Laat u positief verrassen met een nieuwe kantoorinrichting en werkplekinrichting voor uw organisatie, ontworpen door één van onze interieurarchritecten. Bekijk onze referenties op het gebied van kantoorinrichting. Voor een persoonlijke afspraak kunt u onderstaand formulier invullen of telefonisch (0341-462089) contact opnemen met een medewerker van onze divisie Projectinrichting.

 

Anderen bekeken ook:

 • Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA