Projectinrichting - Onderwijs
Projectinrichter onderwijs

Projectinrichting: onderwijsmeubilair

Functioneel, duurzaam en ergonomisch

Voor onderwijsinstellingen biedt Projectinrichting aansprekende inrichting dat functioneel, duurzaam en ergonomisch is. De sfeer en beleving van de inrichting sluit aan bij het DNA van jullie onderwijsinstelling. Wuestman Projectinrichting helpt jullie onderwijsinsteling aan de juiste inrichting voor het leslokaal, de aula, de mediatheek, de multifunctionele werkruimte, de lerarenkamers en jullie vergaderruimten.

Onze interieurarchitecten van Projectinrichting kunnen een compleet interieurplan voor jullie onderwijsinstelling maken. In het interieurplan worden vloeren, wanden, plafonds, verlichting, onderwijsmeubilair en audiovisuele middelen meegenomen. Als onderdeel van ons interieurontwerp wordt een 3D-animatie van de nieuwe inrichting gemaakt, zodat je een goed beeld krijgt van de nieuwe inrichting voor jullie onderwijsinstelling. 

Het interieur voor jullie onderwijsinstelling heeft de zwaarste duurzaamheidstesten doorstaan en is daarmee uitermate geschikt voor het dagelijks gebruik door studenten, cursisten, docenten en trainers. Ook na vele jaren intensief gebruik dient het onderwijsmeubilair nog steeds functioneel en kwalitatief in orde te zijn. Naast aansprekend onderwijsmeubilair leveren wij als professionele projectinrichter ook de audiovisuele oplossingen voor jullie onderwijsinstelling. Samen met onze divisie Audiovisueel zorgen wij voor een complete integratie van bijvoorbeeld jullie digitale schoolborden en/of informatiedisplays. De totale inrichting wordt ten uitvoer gebracht onder regie van één van onze projectleiders, zodat je kunt genieten van een zorgeloze realisatie. 

Wilt je meer informatie of een interieurontwerp van Projectinrichting ontvangen? Vul dan het formulier op deze pagina in of neem telefonisch (0341-462089) contact op met een medewerker van onze divisie Projectinriching voor een persoonlijke afspraak.

 

Anderen bekeken ook: