Projectinrichting - Ontmoeten
Projectinrichter ontmoetingsruimte

Projectinrichting voor ontmoetingsruimten

Projectinrichting: Van traditioneel kantoor naar ontmoetingsplek

Met Projectinrichting realiseren we hedendaagse werkomgevingen. Kantoorinrichting veranderd. Vroeger hadden werknemers een beperkt aantal werkzaamheden vanaf één vaste werkplek. Tegenwoordig hebben werknemers verschillende werkzaamheden en wordt er vaker samengewerkt. Bovendien werken medewerkers zowel op kantoor, thuis als onderweg. Hierdoor groeit de behoefte aan praktische ontmoetingsplekken binnen jullie werkomgeving. Met Projectinrichting zorgen wij voor de ultieme werkomgeving waar iedere werknemer zich prettige voelt en uitstekend zijn of haar werkzaamheden kan doen. 

De functie van jullie kantooromgeving is verschoven van traditioneel kantoor naar een ontmoetingsplek. Medewerkers komen niet meer naar kantoor om achter een bureau te gaan zitten, maar komen naar kantoor om elkaar te ontmoeten, informatie met elkaar uit te wisselen en samen te werken. Dit vraagt om een aanpassing in jullie kantoorinrichting. Namelijk een kantoorconcept waarin het samenzijn en samenwerken maximaal gefaciliteerd wordt. Als projectinrichter helpen wij je graag jullie kantoorconcept samen te stellen.

Wuestman Projectinrichting realiseert kantoorconcepten die passen bij de veranderende behoefte van hedendaagse kantooromgevingen. Complete projectinrichting voor uw flexwerkplek, vergaderruimte en ontmoetingsruimte. Van kantoormeubilair tot kantoorverlichting en van vloeren tot wandbekleding. Interieurarchitecten van onze divisie Projectinrichting ontwerpen aansprekende kantoorconcepten en werkplekinrichting, welke volledig aansluiten bij de sfeer, beleving en uitstraling van jullie organisatie. Met als gevolg dat jullie medewerkers, klanten en relaties in een plezierige werkomgeving kunnen werken aan het gewenste bedrijfsresultaat. 

Wilt u een praktische ontmoetingsruimte voor uw kantooromgeving of wilt u een aansprekend kantoorconcept laten ontwikkelen door één van onze interieurarchitecten? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch (0341-462089) contact op met één van onze projectinrichters. We gaan graag met Projectinrichting aan de slag om de meest ultieme ontmoetingsruimte voor jullie organisatie te verzorgen. 

 

Anderen bekeken ook: