Projectinrichting - Ontvangen
Projectinrichter ontvangstruimte

Projectinrichting voor jullie ontvangstruimte

Projectinrichting - Gastvrije ontvangstruimte

Je wilt je bezoek vanzelfsprekend trakteren op een gastvrij onthaal. Dat begint met een uitnodigende ontvangstbalie en sfeervolle ontvangstruimte. Zodat je bezoek – na een gastvrij ontvangst aan de uitnodigende receptiebalie – kan plaatsnemen in een ruimte die gezelligheid en sfeer uitstraalt. En waar het heerlijk wachten is, op een lekkere stoel of bank en een geurende kop koffie. En met misschien alvast een leuk video over uw organisatie of een actueel project. Een spraakmakend kantoorinterieur in jullie ontvangstruimte geeft je bezoekers een warm welkom. Dat is wat wij met Projectinrichting voor je doen!

Wuestman Projectinrichting helpt je met het inrichten van een representatieve en sfeervolle ontvangstruimte. Een ontvangstruimte die aansluit bij de uitstraling van uw organisatie. En waarin je bezoek zich welkom weet en op zijn gemak voelt. Als professionele projectinrichter vertalen wij jullie wensen en mogelijkheden in een verrassend ontwerp, gemaakt door één van onze eigen interieurarchitecten. Dat kan een standaardoplossing zijn, maar ook maatwerk bij Projectinrichting. Desgewenst verzorgen we ook de stoffering en aankleding. En zie je op tegen het tijdrovende regel- en coördinatiewerk? Schakel Projectinrichting dan gerust in voor het complete projectmanagement. De projectinrichting voor jullie ontvangstruimte is bij ons in goede handen. Bovendien ben je bij ons ook aan het juiste adres voor audiovisuele apparatuur en middelen.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over projectinrichitng, een nieuwe werkplekinrichting of neem telefonisch contact op met één van onze adviseurs van Projectinrichting via telefoonnummer 0341-462089. Een verrassend ontwerp van een spraakmakende projectinrichting voor jullie ontvangstruimte verzorgen wij graag.

Anderen bekeken ook: