Projectmanagement

De realisatie van jullie nieuwe werkomgeving

De realisatie van een nieuwe werkomgeving is een omvangrijk project, waar voortvarend en daadkrachtig projectmanagement voor nodig is. Vanuit het interieurontwerp dient een zorgvuldige vertaling naar de praktijk gemaakt te worden, waarbij veel partijen betrokken zijn. Van stukadoors, schilders en elektriciens tot interieurbouwers en diverse leveranciers. Alle werkzaamheden dienen perfect op elkaar afgestemd te worden. Om het totale project in goede banen te leiden, is kennis en kunde van projectmanagement nodig en is enige bouwkundige expertise nodig. Ook vraagt het managen en coördineren veel tijd. Wij willen je graag helpen met de realisatie door de uitvoering onder ons projectmanagement uit te laten voeren. Met ons projectmanagement kun je genieten van een zorgeloze realisatie van jullie nieuwe werkomgeving.

De vertaling van het interieurontwerp naar jullie nieuwe werkomgeving pakken we graag voor je op met turnkey projectmanagement. Onder begeleiding van een ervaren projectmanager organiseren we het complete project, van start tot oplevering. We bereiden alle werkzaamheden voor, maken een planning en voeren de werkzaamheden vervolgens voor je uit. We zorgen dat alles uitstekend afgerond wordt en naar volle tevredenheid is van jou en je collega's. 

Je kunt je volledig project onderbrengen bij ons team projectmanagement. Of het nu gaat om het plaatsen van wanden, het leggen van vloeren of het aanbrengen van voorzieningen als stroom, databekabeling of verlichting, binnen ons team projectmanagement hebben we de juiste expertise en mensen voor jullie in huis. Ook zorgen we er voor dat het meubilair en de audiovisuele middelen  geplaatst en geïntegreerd worden in jullie nieuwe werkomgeving. Dit kan standaard of maatwerk zijn. Het resultaat is dat je kunt genieten van een zorgeloze realisatie van jullie meest ultieme werkomgeving, waar jij en je collega's na oplevering van meer werkgeluk kunnen genieten.

Of je nu een nieuwe inrichting voor jullie complete organisatie wilt hebben of een enkele ruimte wilt voorzien van nieuwe inrichting, met veel plezier helpen we je met turnkey projectmanagement. We stemmen de dienstverlening van ons projectmanagement helemaal af op jouw behoefte. Zo kun je bij ons o.a. terecht voor de volgende activiteiten:

 • Projectvaststelling & activiteitenoverzicht
 • Projectplanning
 • Inkoop/aankoop
 • Uitvoering en aansturing (onder)aannemers
 • Budgetbeheersing
 • Afronding en oplevering

Ons team projectmanagement stelt allereerst samen met jou het project en de bijbehorende activiteiten vast. Aan de hand van een planning sturen we de werkzaamheden vervolgens voor je aan. We zorgen ervoor dat het project binnen de gemaakte planning en het vastgestelde budget uitgevoerd wordt, waarbij we je goed op de hoogte houden van de voortgang.

Jouw project realiseren wij met voortvarend en daadkrachtig projectmanagement. We bieden je een uitgebreide expertise en hebben uiteenlopende vakmensen in huis om jouw project succesvol ten uitvoer te brengen. We staan voor je klaar en horen graag wat jouw plannen zijn. Vul het formulier op deze pagina in of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0341-462089. Met de dienstverlening van ons turnkey projectmanagement ben je verzekerd van een zorgeloze realisatie.

 • Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA