Projectmanagement

Een zorgeloze realisatie van jouw project

Projectmanagement

Projectmanagement

De realisatie van jullie nieuwe werkomgeving

De realisatie van een nieuwe werkomgeving is een omvangrijk project, waar voortvarend en daadkrachtig projectmanagement van Projectinrichting voor nodig is. Vanuit het interieurontwerp is het nodig om een zorgvuldige vertaling te maken naar de praktijk, waarbij veel partijen betrokken zijn. Van stukadoors, schilders en elektriciens tot interieurbouwers en diverse leveranciers. Het is belangrijk om alle werkzaamheden perfect op elkaar af te stemmen. Om het totale project in goede banen te leiden, is kennis en kunde van projectinrichting en projectmanagement en bouwkundige expertise nodig. Ook vraagt het managen en coördineren veel tijd. Wij willen je graag helpen met de realisatie door daadkrachtige projectmanagement te leveren. Met ons projectmanagement kun je genieten van een zorgeloze realisatie van jullie nieuwe werkomgeving.

Maak een afspraak!

Maak kennis met ons voortvarend en daadkrachtig projectmanagement bij verbouwingen en inrichtingen. 

Maak een afspraak
Whitepaper

De vertaling van het interieurontwerp naar jullie nieuwe werkomgeving pakken we graag voor je op met turnkey projectmanagement. Onder begeleiding van een ervaren projectmanager van Projectinrichting organiseren we het complete project, van start tot oplevering. We bereiden alle werkzaamheden voor, maken een planning en voeren de werkzaamheden vervolgens voor je uit. We ronden alles uitstekend af naar volle tevredenheid van jou en je collega's. 

Je kunt je volledige project onderbrengen bij ons team projectmanagement. Of het nu gaat om het plaatsen van wanden, het leggen van vloeren of het aanbrengen van voorzieningen als stroom, databekabeling of verlichting. Binnen het team projectmanagement van Projectinrichting hebben we de juiste expertise en mensen voor jullie in huis. Ook plaatsen en integreren wij het meubilair en de audiovisuele middelen in de nieuwe werkomgeving. Dit kan standaard of maatwerk zijn. Het resultaat is dat je kunt genieten van een zorgeloze realisatie van een ultieme werkomgeving, waar jij en je collega's na oplevering van meer werkgeluk kunnen genieten. Profiteer van de professionele turnkey projectmanagement van onze divisie Projectinrichting.

Of je nu een nieuwe projectinrichting voor jullie complete organisatie wilt hebben of een enkele ruimte wilt voorzien van nieuwe kantoorinrichting, met veel plezier helpen we je met turnkey projectmanagement. We stemmen de dienstverlening van ons projectmanagement helemaal af op jullie behoeften. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor de volgende activiteiten:

  • Projectvaststelling & activiteitenoverzicht
  • Projectplanning
  • Inkoop/aankoop
  • Uitvoering en aansturing (onder)aannemers
  • Budgetbeheersing
  • Afronding en oplevering

Ons team projectmanagement van Projectinrichting stelt allereerst samen met jou het project en de bijbehorende activiteiten vast. Aan de hand van een planning sturen we de werkzaamheden vervolgens voor je aan. We zorgen ervoor dat het project binnen de gemaakte planning en het vastgestelde budget uitgevoerd wordt, waarbij we je met regelmaat op de hoogte houden van de voortgang.

Projectinrichting realiseert jouw project met voortvarend en daadkrachtig projectmanagement. Als projectinrichter bieden we je een uitgebreide expertise; we hebben uiteenlopende vakmensen in huis om jouw project succesvol ten uitvoer te brengen. We staan voor je klaar en horen graag wat jouw plannen zijn. Maak een afspraak door ons formulier in te vullen of door telefonisch contact met ons op te nemen via 0341 46 20 89. Met de dienstverlening van ons turnkey projectmanagement ben je verzekerd van een zorgeloze projectinrichting.

Maak een afspraak