• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Ace Pharmaceuticals

Een hybride vergader- en presentatieruimte

Ace Pharmaceuticals levert farmaceutisch maatwerk voor specifieke patiëntbehoeften om zorg te dragen voor doelmatige geneesmiddelenvoorziening. Ace is in de laatste jaren sterk gegroeid en heeft daardoor moeten uitbreiden. Voor hun hoofdkantoor in Zeewolde wilden ze graag een nieuwe vergader- en presentatieruimte.

Wuestman heeft de boardroom op het gebied van inrichting mogen voorzien van een grote vergadertafel met een warm houten tafelblad, stoelen, raambekleding, akoestische panelen en karpet. Naast het meubilair en de aankleding, hebben we de ruimte ook voorzien van een scherm met een videocamerasysteem. Hierdoor is hybride werken eenvoudig te verrichten.

Voor het auditorium heeft Wuestman de ruimte mogen voorzien van eenzelfde karpet en dezelfde soort akoestische panelen als in de boardroom. Hiermee creëren we eenheid binnen de twee ruimtes. Daarnaast hebben we in het auditorium de ruimte voorzien van audiovisuele apparatuur, zoals een multifunctioneel camerasysteem en diverse schermen. Kom meer te weten over de audiovisuele oplossingen bij Ace Pharmaceuticals.

Wil je één of meerdere ruimtes binnen jouw organisatie ook voorzien van een nieuwe inrichting? Onze specialisten bespreken graag de mogelijkheden met je.

Neem contact op