• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Artiflex - een nieuwe huisvesting

Zichtbare inrichting voor groei

Artiflex, een jong en gedreven recruitmentbedrijf is sinds kort in Harderwijk gevestigd. De onderneming werkt op basis van een data driven recruitment gedachte, een vrij innovatieve werkwijze in de uitzendmarkt. Data driven recruitment houdt in dat de beste match tussen talent en opdrachtgever gemaakt wordt op basis van bepaalde algoritmen. Voor de huidige dienstverlening en toekomstige groei is Artiflex naar een ruime kantooromgeving in Harderwijk verhuist.  

Wuestman Projectinrichting mocht de inrichting van de nieuwe huisvesting verzorgen. Gekozen is voor een frisse en transparantie uitstraling. Allereerst is er een interieurontwerp gemaakt. In het ontwerp is allereerst rekening gehouden met de groei van het bedrijf. Zo is er voor een indeling gekozen, waarbij makkelijk uitgebreid kan worden. Ten tweede is er een match gemaakt tussen de inrichting en de DNA van de organisatie. Jong, gedreven, sportief, persoonlijk en transparant. De kleuren die zijn gebruikt stralen kalmte en kracht uit, maar mede door de accenten en grote gebaren zoals een blauwe wand met logo, een cognackleurige bank en beplanting komt het huiselijk en sportieve element naar voren. Zo is er een prachtige inrichting ontstaan waar medewerkers prettig en comfortabel kunnen werken aan de toekomstige groei van het bedrijf.

Wil je meer weten over deze inrichting of ben je op zoek naar een projectinrichter? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking. Je kunt ons bereiken via 0341-462089 of door het formulier op deze pagina in te vullen. Wuestman Projectinrichting helpt je graag aan een nieuwe werkomgeving.