• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Bedrijf in de gezondheidszorg - Hoofddorp

De volledige inrichting van een kantoor

Voor een bedrijf in de gezondheidszorg gelokaliseerd in Hoofddorp werd Wuestman ingeschakeld om de volledige inrichting van het kantoor op te pakken. Het kantoor bestaat uit een werkcafé, diverse kantoorruimtes, vergaderruimtes en een concentratieruimte.

De klant had een aantal wensen waar Wuestman rekening mee moest houden. Het kantoor moest een warme en uitnodigende sfeer krijgen, waarbij geen gebruik werd gemaakt van standaard kantoormeubilair en waarbij rekening werd gehouden met akoestiek.

Het kantoor was voorheen ingericht met gedeelde kantoren waarbij ieder een eigen werkplek had. De wens voor de nieuwe inrichting was om flexibele werkplekken te creëren voor 16 personen. Wat betreft de keuken en het werkcafé, deze moesten een upgrade krijgen, waarbij ook werkplekken in het ontwerp waren verwerkt.

Het werkcafé en de ontvangstruimte is ingericht met een vloer van luxe vinyl tegels, houten akoestische wandpanelen, akoestische lampen en het meubilair zoals de tafel, stoelen en de banken. Deze banken zijn gemonteerd op wieltjes, waardoor het mogelijk is om de ruimte aan te passen in het geval van een evenement.

De kantoorruimtes hebben we voorzien van een nieuwe vloer en wandbekleding. Op de wanden zijn akoestische zwart-witdoeken aangebracht. Op de grond hebben we dezelfde tapijttegels gelegd als in de andere ruimtes. Verder hebben we ergonomische verstelbare bureaus en bureaustoelen geleverd.

In de werkomgeving zijn diverse vergaderruimtes te vinden. Deze hebben we voorzien van vloerbedekking, wandbekleding en meubilair. In de grote vergaderruimte hebben we daarnaast kleurrijke akoestische wandpanelen aangebracht.

Wil je één of meerdere ruimtes binnen jouw organisatie ook voorzien van een nieuwe inrichting? Onze specialisten bespreken graag de mogelijkheden met je.

Neem contact op