• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Camas IT

Een duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Camas IT is een organisatie die software ontwikkeld en levert om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te faciliteren. Zij doen dit voor werkgevers, werknemers, arbodiensten en verzekeraars. Met de geboden software oplossingen wil Camas IT input leveren om werkomgevingen te kunnen creëren waarin medewerkers langdurig gezond kunnen werken. Ook voor eigen medewerkers heeft Camas IT zich dit ten doel gesteld; recent heeft Wuestman Projectinrichting dan ook een prachtige werkomgeving mogen realiseren waarin hybride werken en het ervaren van werkgeluk centraal staat.

De nieuwe inrichting - ontworpen door Maryline Spreij - is een prachtige vertaalslag van deze relatief jonge organisatie; allereerst geheel passend bij de roots en het DNA van de organisatie. Camas IT is ontstaan vanuit de organisatie Perspectief; kleuren, vormen en materialen zijn hier dan ook een afgeleide van, met als resultaat een inrichting die een fijne warme sfeer en toch een eigenlijk karakter heeft. Ook het menselijk welbevinden heeft volle aandacht gekregen. Zo zijn thema's als ergonomie, vitaliteit, duurzaamheid en ontspanning op een aansprekende wijze terug te vinden in de nieuwe inrichting. Je vindt er bijvoorbeeld in hoogte verstelbare werkplekken, zodat medewerkers afwisselend kunnen werken; zittend of staand. Ook vind je er akoestische elementen, zodat er voldoende rust op de werkvloer ervaren wordt en geen sprake is van geluidsoverlast. Qua vitaliteit is er gekozen beweegplekken te realiseren, denk aan werkplekken die voorzien zijn van een deskbike of loopband, zodat - niet onbelangrijk IT-medewerkers en kenniswerkers - voldoende beweging hebben tijdens het werk. En voor de nodige ontspanning kunnen medewerkers een potje tafelvoetballen of pingpongen. Dit zorgt naast extra beweging ook voor veel plezier en gezelligheid.

Kijken we naar de werkwijze en werkprocessen van Camas IT dan zie je dat er voorzieningen zijn om op een professionele wijze (samen) te werken. Voor korte en informele overleggen zijn er o.a. Huddle Rooms en treinzits gerealiseerd. Verder zijn er een prachtige vergaderruimten gerealiseerd die voorzien zijn van de nieuwste audiovisuele voorzieningen voor interactief presenteren en online samenwerken. Maar ook kan man eenvoudig een videoverbinding tot stand brengen in een stand-up-room, zodat men optimaal kan samenwerken met vestigingen door heel het land. Dankzij de audiovisuele faciliteiten kunnen de professionals van Camas IT uitstekend en op een plezierige wijze hun werk doen. Kortom: Camas IT heeft een heerlijke werkomgeving ontvangen, waar werkgeluk echt dagelijks in de praktijk ervaren wordt!

Wil je meer weten over dit het project bij Camas IT of wil je zelf ook een werkomgeving waar werkgeluk in geïntegreerd is, vul dan het formulier op deze pagina in of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0341-462089. Onze interieurarchitecten maken graag een spraakmakend interieurontwerp voor jullie werkomgeving.