• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Careander

Meer werkgeluk door inrichting

Het Centraal Bureau van Careander heeft een grote verbouwing achter de rug. Wuestman Projectinrichting verzorgde voor Careander de nieuwe inrichting. Een inrichting waarbij hybride werken mogelijk is gemaakt voor de medewerkers van de organisatie. De eerste verdieping bestond uit een lange smalle gang met aan beide kanten kantoren. Een vrij traditionele indeling van het werkoppervlakte. Doordat er meerdere collega’s vanuit andere vestigingen hier ook kwamen te werken is er de vraag ontstaan naar een meer open ontmoetingsruimte waar men kan werken, lunchen én overleggen.

Samen met onze interieurarchitecte stelden onze inrichters een plan op waarbij “open” “functioneel” en “ontmoeten” centraal in stonden. Zo zijn er twee vergaderzalen gecreëerd, een sfeervolle kantine en verschillende ontmoetingsplekken die allemaal voorzien zijn van contactpunten om met je device flexibel te kunnen werken. Het enige wat je nog hoeft te doen is een kopje koffie pakken en kijken waar je vandaag gaat werken. De medewerkers van Careander zijn erg blij met de nieuwe inrichting en ervaren elke dag weer Werkgeluk in hun werkomgeving.

Wil je meer informatie over dit project of ben je zelf ook nog op zoek naar een nieuwe inrichting? Neem dan contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen of bel ons via 0341-462089. We creëren ook in jullie werkomgeving graag meer werkgeluk!