• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Kantoorinrichting Rabobank

Spraakmakende front-office kantoorinrichting Rabobank

Rabobank Bunschoten-Spakenburg heeft onlangs hun front-office omgeving vernieuwd. Wuestman Projectinrichting heeft deze prachtige metamorfose mogen realiseren. Wanneer klanten het kantoor van Rabobank Bunschoten-Spakenburg bezoeken, wandelen zij vanaf heden een fantastische front-office omgeving binnen.

Direct opvallend is de prachtige vloer, welke een bijzonder frisse, open en herkenbare indruk geeft. Prominent is er een spraakmakende servicebalie gerealiseerd, waar klanten direct geholpen kunnen worden, dit kan zowel staand als zittend zijn, afhankelijk van de dienstverlening. De gekozen vormgeving zorgt voor de ideale setting om gesprekken te voeren, waarbij de lichte en frisse kleurstelling weer voor openheid en transparantie zorgen. Ook is het warme gevoel waar de Rabobank voor staat teruggebracht in bijvoorbeeld de verlichting en de kleurstelling van het zitmeubilair. 

Naast de servicebalie zijn er spraakmakende ontmoetingsplekken gerealiseerd in de nieuwe front-office omgeving. Voor de meer informelere gesprekken kan gekozen worden voor één van de open en makkelijk toegankelijke ontmoetingsplekken in de centrale hal. Voor meer privacy kan men terecht in één van de nieuw ingerichte spreekruimten. Stuk voor stuk voorzien van prachtige kantoorinrichting, geheel passend is bij de identiteit van de Rabobank. 

Wuestman Projectinrichting heeft ook bij de Rabobank hét verschil weten te maken! Dat doen wij ook graag voor uw organisatie! Wilt u een verrassend goed ontwerp voor uw organisatie en een zorgeloze implementatie? Neem dan contact met ons op via het formulier aan de linkerzijde van deze pagina of neem telefonisch contact op met één van onze adviseurs van projectinrichting via telefoonnummer 0341-462089.