• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Omnia Wonen

Van werkzones tot deskbikes en werkcafé

Omnia Wonen is een organisatie binnen de sociale huurwoningmarkt. Dagelijks zetten medewerkers van Omnia Wonen zich met veel passie en toewijding in voor particulieren met een laag inkomen die een sociale huurwoning zoeken. Recent heeft Wuestman Projectinrichting Omnia Wonen mogen voorzien van een prachtige nieuwe inrichting. In een werkomgeving voor hybride werken, is de eigenlijke identiteit van Omnia Wonen zichtbaar gemaakt en is veel aandacht besteed aan het ervaren van meer werkgeluk.

De kleuren, materialen en vormen zijn bewust gekozen, geheel passend bij het DNA van de organisatie en maken dat de werkomgeving bovendien prettig en aangenaam is. Daarnaast is de werkomgeving zo ingericht dat medewerkers altijd kunnen beschikken over de juiste omgeving en faciliteiten die nodig zijn om bepaalde werkzaamheden te kunnen doen. Afhankelijk van de werkzaamheden kunnen medewerkers namelijk de meest passende werkomgeving kiezen. Zo is voor iedere werkvorm een bepaalde werkzone gemaakt; de kleur geel is voor normaal kantoorwerk, de kleur groen voor samenwerken en de kleur blauw voor geconcentreerd werken. Medewerkers weten dankzij de kleurstelling direct in welke zone ze zich bevinden, welke werkzaamheden er uitgevoerd kunnen worden en welke omgevingsnorm gewenst is. Een werkmethode die door de medewerkers van Omnia Wonen als zeer prettig ervaren wordt. 

Verder genieten medewerkers van Omnia Wonen van ergonomische werkplekken, zit-sta werkplekken, deskbikes, ontspanningsplekken en een heus werkcafé waar men elkaar op een unieke wijze kan ontmoeten. Al deze facetten hebben ertoe geleid dat medewerkers van Omnia Wonen meer werkgeluk ervaren. 

Wil je meer weten over dit project of wil je ook een inrichting waar werkgeluk van jou en je collega's tot uiting wordt gebracht? Neem contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0341-462089. Ook voor jouw organisatie gaan we willen we de ultieme inrichting ontwerpen en realiseren.