• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Advocatenkantoor OMVR

Open, zakelijk en warmte

Advocatenkantoor OMVR is voorzien van een prachtige open werkomgeving die zakelijk is en tegelijkertijd warm aanvoelt. Alle ruimten zijn functioneel ingericht en voorzien van alle gemakken.

Bij binnenkomst is er geen twijfel mogelijk, de prachtige strakke balie staat te pronken voor een met een olie-achtige printbehangen achterwand, met een vriendelijke ronde houten tafel als wachtruimte. Wow dat is nog eens binnenkomen!

“Een open, warme maar nog steeds een professionele en functionele omgeving.” Dit was de opdracht die OMVR gaf voor de verbouwing van hun kantoor. Toen nog bestaande uit drie verdiepingen waarbij de wens was om dit terug te brengen naar twee verdiepingen, een mooie uitdaging!

Kantoren en vergaderruimtes die af te sluiten zijn maar nog steeds een open karakter hebben zijn gecreëerd door glaswanden met strakke zwarte kaders, die op elke verdieping terugkomen.
De bestaande onderstellen van de bureaus zijn hergebruikt en alleen de werkbladen zijn vervangen, een mooi stukje duurzaamheid met een mooi strak resultaat. De echte eyecatcher is toch wel de grote vergaderruimte met een grote vergadertafel van maar liefst 6,6 meter, welke voorzien is van heerlijke comfortabele vergaderstoelen, gestoffeerd in verschillende warme groentinten die ook weer terugkomen in de speelse vloerbedekking. De grote cirkelvormige lampen maken het geheel af en samen met de functionele audiovisuele voorzieningen, weggewerkt in de tafel, maakt dit een heerlijke ruimte om samen te komen en elkaar te ontmoeten en te vergaderen. Kortom: een mooie warme functionele werkomgeving om trots op te zijn en je helemaal werkgelukkig te voelen.

Wil je meer informatie over dit project of ben je zelf ook nog op zoek naar een nieuwe inrichting? Neem dan contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen of bel ons via 0341-462089. We creëren ook in jullie werkomgeving graag meer werkgeluk!