• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Akapp-Stemmann

Projectinrichting, kantoorinrichting, projectinrichter, kantoormeubilair

Een compleet nieuw pand en nieuwe kantoorinrichting voor Akapp-Stemmann op bedrijventerrein A12 Ede-Veenendaal. Akapp-Stemmman is onderdeel van de wereldwijd opererende en beursgenoteerde Wabtec Group. Het nieuwe bedrijfspand van Akapp-Stemmann bevat circa 1.400 m² aan kantoorruimte en heeft daarnaast een bedrijfshal van maar liefst 3.600 m².

Wuestman Projectinrichting heeft de totale kantoorinrichting van het nieuwe bedrijfspand mogen realiseren, van ontwerp t/m levering en van vloeren t/m kantoormeubilair en kantinemeubilair. 

Onze eigen interieurarchitecte Mascha Plat verzorgde met succes het interieurontwerp voor Akapp-Stemmann, geheel naar de aard, uitstraling, werkwijze en de toekomstplannen van de organisatie. Het interieurontwerp omvatte de totale inrichting van kantoorruimten, vergaderzalen, vergaderruimten, ontmoetingsruimten, de ontvangsthal en het bedrijfsrestaurant. 

Meer informatie over dit project of uw interieurontwerp ook door Wuestman Projectinrichting laten verzorgen?
Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0341-462089, via e-mail projectinrichting@wuestman.nl of vul links het formulier in.