• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Projectinrichting bij Careander

Careander Carré in Ede

Careander Carré is een nieuw appartenmentencomplex in Ede voor mensen met een verstandelijke beperking. Met het nieuwe appartenmentencomplex sluit Careander volledig aan bij de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorg. Het complex heeft een open verbinding met haar omgeving en is een prachtige locatie, welke zorg biedt voor 24 cliënten bij Careander.

Daarnaast bevinden zich in het complex 17 zelfstandige huurappartementen. Elf daarvan zijn bestemd voor mensen met een zorgindicatie, die ambulant begeleid worden door Careander.
Zij krijgen ondersteuning en begeleiding op maat.
Op de begane grond van het complex is ook het steunpunt van het ambulante team van Careander gerealiseerd. Ook zijn er verschillende ontmoetingsruimten met ieder hun eigen functie en sfeer.

Projectinrichting

Wuestman Projectinrichting heeft de inrichting mogen verzorgen voor de verschillende ontmoetingsruimten, waaronder de multifunctionele ruimten, openbare (woon)ruimten, kantoorruimten, het restaurant en de entree. Iedere ruimte heeft een eigen sfeer en functie gekregen binnen het gemaakte inrichtingsconcept. Zowel Careander als Wuestman kijken terug op een goede samenwerking met een geweldig resultaat voor bewoners én medewerkers.

Meer weten?

Meer informatie over dit project of uw kantoorinrichting ook door Wuestman Projectinrichting laten verzorgen? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0341-462089, e-mail projectinrichting@wuestman.nl of vul links het formulier in.