• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Projectinrichting bij ConDoor deuren

Nieuwe kantoorinrichting - uitbreiding bedrijfspand bij ConDoor deuren

Over ConDoor
ConDoor is één van de belangrijkste producenten van industrie- en garagedeuren in Europa. Via dealers worden de industrie- en garagedeuren aan eindgebruikers geleverd. Door het leveren van maatwerk worden industrie-en garagedeuren volledig afgestemd op persoonlijke wensen van een eindgebruiker. Vanwege het succes is de fabriek in Zeewolde uitgebreid met maar liefst twee bedrijfshallen en een kantoorgebouw. Wuestman Projectinrichting heeft de inrichting mogen verzorgen.

Het project
Interieurontwerpster Anke Boelens heeft het ontwerp voor ConDoor mogen maken. Het interieurontwerp omvatte een volledig plan voor de totale huisvesting van ConDoor. Zo is het 'oude' kantoor getransformeerd naar een gezellige, kleurrijke kantine, met een frisse uitstraling. Commercieel directeur, Kees Jan Honig van ConDoor had dit vooraf precies in gedachte: 'Een ruimte waarvan de medewerkers zouden zeggen: Mag ik hier mijn feestje houden?'. En dat is gelukt; de kantine is met veel enthousiasme ontvangen door de medewekers.

Ook is de inrichting van het nieuwe kantoorgebouw door medewerkers met net zoveel enthousiasme ontvangen. Door open ruimten en transparante wanden, heeft het kantoorgebouw een eigentijds karakter gekregen. In de showroom is een mooie pvc vloer aangebracht en in kantoren is gekozen voor tapijt van Leoxx. Daarnaast is er prachtig kantoormeubilair geleverd. Met het nieuwe kantoormeubilair hebben medewerkers een zeer aangename werkomgeving gekregen, geheel passend bij hun werkzaamheden en de goede sfeer van het bedrijf ConDoor.

Meer informatie over dit project of uw kantoorinrichting ook door Wuestman Projectinrichting laten verzorgen? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0341-462089, e-mail projectinrichting@wuestman.nl of vul links het formulier in.