• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Dierenartsenpraktijk Flevoland

Een comfortabele behandeling in een aangename werkomgeving

Werkgeluk betekent voor Dierenartsenpraktijk Flevoland blije diereneigenaren en ontspannen dieren die een comfortabele behandeling ondergaan in een aangename werkomgeving. Dankzij de nieuwe inrichting krijgen dieren(eigenaren) een frisse en aangename start van hun behandeling en kent de behandeling een plezierig verloop, voorzien van een optimale en praktische ondersteuning.

Dierenartsenpraktijk Flevoland in Zeewolde heeft onlangs haar praktijk vernieuwd. Er is een prachtige balie gemaakt en een fraaie wachtruimte gerealiseerd. Wanneer bezoekers nu binnenkomen in de praktijk treffen zij een heerlijke frisse omgeving aan, welke voorzien is van een comfortabele inrichting.  

De nieuwe balie heeft een frisse en strakke uitstraling waarop het logo van Dierenartsenpraktijk Flevoland op een aansprekende wijze is aangebracht. Achter de balie zijn prachtige voorraadkasten gemaakt, geheel op maat vervaardigd en super handig om veel voorkomende materialen binnen handbereik te hebben. 

De wachtruimte heeft kleurrijk zitmeubilair dat eveneens erg praktisch is en uitstekend afgestemd is op de doelgroep. Een bezoek aan de praktijk moet immers zo comfortabel mogelijk verlopen voor zowel de dieren als de eigenaren. 

Naast het maatwerk meubilair heeft Wuestman Projectinrichting tevens de vloeren mogen leveren. Er is een gekozen voor een trendy PVC-vloer, zodat de vloer uitstekend te reinigen en te onderhouden is. 

De nieuwe inrichting van Dierenartsenpraktijk Flevoland heeft er voor gezorgd dat dierenartsen hun behandelingen naar hartenwens kunnen uitvoeren. Werkgeluk heeft zijn absolute doel behaald in deze prachtige praktijk! 

Wilt u ook een inrichting gebaseerd op het Werkgeluk van uw medewerkers? Vul dan het formulier in op deze pagina of neem telefonisch contact op met één van onze projectinrichters via telefoonnummer 0341-462089. Wij maken graag een verrassend interieurontwerp voor uw nieuwe inrichting.