• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders

Meer plezier, gedrevenheid en professionaliteit

De nieuwe moderne werkomgeving van Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders biedt volop werkgeluk aan medewerkers. Ruimte, rust, topmeubilair en goed werkende apparatuur geven medewerkers meer plezier, gedrevenheid en professionaliteit. 

Recent heeft Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders een complete nieuwe kantoorinrichting gekregen. Een overlegruimte met uitstekende vergaderfaciliteiten, een heerlijke ruime open werkomgeving om te werken en een centrale reproruimte met koffie- en keukencorner. De factor Werkgeluk is hét uitgangspunt geweest voor deze nieuwe moderne werkomgeving.

Wuestman Projectinrichting heeft deze prachtige inrichting mogen realiseren, van advies, ontwerp tot en met realisatie. Het ontwerp is een vertaalslag van de actuele en toekomstige behoefte van de organisatie naar de nieuwe werkomgeving. Niet alleen de identiteit van de organisatie is terug te vinden in de nieuwe inrichting, ook de aard van de werkzaamheden die door de organisatie verricht worden zijn verwerkt in het ontwerp. Evenals de werkprocessen van de organisatie, het aantal kantoorwerkers en de bijbehorende bezettingsgraad. Het resultaat is een inspirerende en functionele werkomgeving geworden. De omgeving biedt volop kansen voor werken in teamverband, communicatie onderling, maar ook voor individualistisch en geconcentreerd werken. De werknemers van Jongejan Wisseborn zijn enorm tevreden over hun nieuwe werkomgeving en ervaren nog meer plezier in hun werk. Het is een omgeving waar ruimte is voor alle activiteiten, zonder elkaar tot last te zijn. Gedrevenheid en professionaliteit zijn vanzelfsprekend geworden, dankzij de inrichting en de geïntegreerde audiovisuele apparatuur.

Naast het geven van huisvestingsadvies, het maken van het interieurontwerp, heeft Wuestman  eveneens projectmanagement geleverd. De begeleiding van de daadwerkelijke realisatie. Zo zijn er onder andere wanden geplaatst, vloeren gelegd en (op maat) gemaakt meubilair geplaatst. De realisatie is naar volle tevredenheid verlopen en het project is binnen de gewenste periode opgeleverd. Ook tijdens het project is al sprake van werkplezier!

Bent u ook toe aan een nieuwe vorm van werken? Een vorm waarbij Werkgeluk centraal staat? Wuestman Projectinrichting helpt u graag bij de realisatie. Neem contact met ons op voor huisvestingsadvies, een interieurontwerp, kantoorinrichting of projectmanagement. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. U kunt ons bereiken via 0341-462089 of via e-mail projectinrichting@wuestman.nl