• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan
Nieuwe kantoorinrichtng Schmersal Nederland

Kantoorinrichting voor Schmersal Nederland

Schmersal Nederland is klaar voor de toekomst met nieuwe kantoorinrichting

Schmersal Nederland heeft onlangs een complete nieuwe kantoorinrichting gekregen. Relaties van Schmersal Nederland treffen nu een kantooromgeving aan die helemaal van deze tijd is. De nieuwe kantoorinrichting van Schmersal Nederland omvat de inrichting van een nieuwe trainingsruimte, de ontvangstruimte en directieruimte.

Trendy kantoorinrichting met professionele presentatietechnieken maken Schmersal Nederland klaar voor de toekomst. Wanneer je de ontvangsthal binnen komt, zie je direct dat je te maken hebt met een trendy en professioneel bedrijf. Een fantastische kleurstelling, prachtig kantoormeubilair en een perfecte afwerking, maken hier echt het verschil. Ook de trainingsruimte geeft dezelfde indruk. Op maat gemaakt kantoormeubilair, voorzien van slimme en gebruiksvriendelijke audiovisuele apparatuur maken de trainingsruimte zeer geschikt voor het geven van presentaties en trainingen. Voor Schmersal Nederland is dit geen overbodige luxe, maar past precies bij de werkwijze en de identiteit van het internationale bedrijf.   

Ook de directieruimte heeft kantoormeubilair conform de style en sfeer van het nieuwe inrichtingsconcept. De werkplekken en overlegplekken in de directieruimte bieden ruimte, licht en sfeer. Precies wat Schmersal Nederland voor ogen had met de nieuwe kantoorinrichting. Een geslaagd project. Geheel klaar voor de toekomst werken de medewerkers van Schmersal Nederland in hun nieuwe kantoorinrichting aan de gestelde doelen van het bedrijf.

Heeft u ook plannen op het gebied van kantoorinrichting? Wuestman Projectinrichting helpt u graag. of het nu gaat om een enkele werkplek of om een complete kantoorinrichting met vloeren, wanden en kantoormeubilair, onze adviseurs maken graag het verschil! Vraag een interieurontwerp of een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe kantoorinrichting. Neem contact op met één van onze medewerkers via telefoonnummer 0341-462089 of stuur een e-mail naar projectinrichting@wuestman.nl. Net als Schmersal Nederland krijgt u een kantoorinrichting die geheel past bij uw eigen werkwijze en identiteit!