• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Het SOMA College

Leuke, verrassende en praktische werkomgeving geeft meer Werkgeluk

Een factor Werkgeluk betekent voor het SOMA College een leuke, verrassende en praktische werkomgeving, waar medewerkers op een professionele wijze kunnen (samen)werken en die de identiteit van de opleiding weerspiegelt.

Het SOMA College, dé opleider voor de infrasector, hecht veel waarde aan medewerkers én studenten. Wanneer medewerkers en studenten goed in hun vel zitten, wordt er goed gepresteerd en dat komt weer ten goede aan de (werk)sfeer van de opleiding. Medewerkers, studenten en opdrachtgevers merken dat; mensen ervaren meer plezier bij het SOMA College.

De nieuwe inrichting maakt dat medewerkers en studenten prettig kunnen werken in een sfeer die helemaal past bij de identiteit van de opleiding. Op een leuke en verrassende wijze zijn elementen uit de infrasector in het interieurontwerp opgenomen. Stevig materiaal met kwalitatieve afwerking en praktische aspecten zijn de ingrediënten van de nieuwe inrichting. De werkgerelateerde plekken bieden veel werkruimte en geven maximale ondersteuning aan de verschillende type handelingen die verricht worden.

Het is een resultaat dat begonnen is met een duidelijke Projectinventarisatie waarbij middels een brainstormsessie het projectplan is gedefinieerd. De Werkgeluk Factor is in zo'n projectplan leidend en bepalend voor het uiteindelijke succes. 

Nadat de projectinventarisatie heeft plaatsgevonden, heeft Iris Wierda, één van onze interieurarchitecten het spraakmakende interieurontwerp gemaakt. De identiteit, de werkprocessen, activiteiten en de eisen en wensen vormden de basis. Maar ook sfeer, beleving en materialen zijn belangrijke ingrediënten geweest voor het verkregen werkplezier van het SOMA College. 

Wilt u net als het SOMA College ook een werkomgeving waarbij Werkgeluk voor medewerkers centraal staat? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies of een interieurontwerp. U kunt contact met ons opnemen via het formulier op deze pagina of door ons te bellen via 0341-462089. Onze specialisten helpen u graag en maken, ook voor uw organisatie, graag het verschil.