• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Technisch Bureau Bouwnijverheid

Een karakteristieke karakter

Technisch Bureau Bouwnijverheid is verhuist naar een prachtige nieuwe locatie; een karakteristiek monumentaal pand. Er is een gekozen voor een inrichting die geheel passend is bij de eigenheid van het gebouw en zelfs het karakteristieke karakter optimaal heeft weten te benutten.   

Sobere maar warme kleuren op de wanden en vloeren in combinatie met strakke witte werkplekken hebben gezorgd voor de perfecte look and feel, die rust in de werkomgeving brengt en in volledige harmonie is met het oude pand.
In totaal zijn er drie representatieve boardrooms gecreëerd. Met in de grootste ruimte een boardroomtafel van maar liefst negen meter lang! Uiterst multifunctioneel. De boardroomtafels zijn voorzien van een innemend mooi eiken blad, welke van alle gemakken voorzien is, zoals contactpunten voor USB, DATA en stroom. De bedrading loopt netjes weg in de kolom van de tafel die middels luikjes  toegankelijk zijn gemaakt voor een maximaal werkcomfort. Een prachtig stuk maatwerk! Mooie strakke zwarte en verstelbare conferentiestoelen maken het geheel af. Met de audiovisuele oplossingen zoals o.a. grote professionele presentatiedisplays waarop meerdere presentaties tegelijkertijd gedeeld kunnen worden, maken deze boardrooms niet alleen een pareltje voor het oog maar zorgen ook voor maximaal werkcomfort en werkplezier... werkgeluk!

Wil je meer informatie over dit project of ben je zelf ook nog op zoek naar een nieuwe inrichting? Neem dan contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen of bel ons via 0341-462089. We creëren ook jullie werkomgeving graag werkgeluk!