• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan
Kantoorinrichting Trek Fietsen

Trek Benelux - nieuwe huisvesting en kantoorinrichting

Trek Benelux heeft gekozen voor een nieuwe huisvesting. Het Amerikaanse fietsconcern heeft zijn intrek genomen in een voormalig Weg & Bouwmuseum, gelegen aan de rand van een geweldig bosgebied. Een ideale ligging voor het fietsconcern, enerzijds vanwege de centrale ligging en anderzijds vanwege de ideale fietsomgeving.

Voordat Trek Benelux het pand kon betrekken, heeft er een grootschalige renovatie aan het pand plaatsgevonden. Het pand is daardoor compleet afgestemd op de hedendaagse eisen en wensen van het moderne fietsconcern. In het nieuwe pand werken meer dan vijftig medewerkers, verdeeld over de afdelingen marketing & sales, HRM & finance, dealerondersteuning en productontwikkeling. Ook leent het pand zich uitstekend voor dealerdagen en andere publieksevenementen. Kortom: een geweldig locatie, waar het concern zich uitstekend verder kan ontwikkelen voor de Europese markt.

Wuestman Projectinrichting heeft de complete kantoorinrichting mogen verzorgen voor Trek Benelux. Van ontwerp tot en met realisatie. De nieuwe kantoorinrichting omvat het kantoormeubilair voor alle werkplekken, vergader- en ontmoetingsruimten, presentatieruimten, de bedrijfskantine en de ontvangstruimte. Ook de vloeren, wanden en raamdecoratie zijn door Wuestman Projectinrichting geleverd. Een compleet verzorgde kantoorinrichting welke naadloos aansluit bij de specifieke werkzaamheden van Trek Benelux. 

Met het gerenoveerde nieuwe pand en de nieuwe kantoorinrichting is Trek Benelux helemaal klaar voor de toekomst. 

Wilt u ook uw kantoorinrichting door Wuestman Projectinrichting laten verzorgen? Vul dan het formulier in aan de linkerzijde van deze pagina of neem telefonisch contact op met één van onze medewerkers via telefoonnummer 0341-462089. Onze medewerkers verrassen u graag met een aansprekend ontwerp van uw nieuwe kantoorinrichting!