• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

VDT Automotive Products

Ontspannen, gastvrije en open ontmoetingen geven een gelukkig gevoel

Ontmoetingen die ontspannen, gastvrij en open zijn, geven een gelukkig gevoel aan zowel medewerkers als bezoekers van VDT Automotive Products. De nieuwe gerealiseerde inrichting is één van de meest belangrijke geluksfactoren geweest. Fantastisch om Werkgeluk zo te praktiseren.

Vanuit de vestiging in Lelystad is VDT Automotive Products ontwikkeld tot één van de belangrijkste onderdelenleveranciers voor Volvo, Saab, BMW en MINI. Recent heeft Wuestman Projectinrichting de showroom en vergaderruimte mogen voorzien van een nieuwe inrichting. Het doel was een open, gastvrije inrichting te creëren voor het faciliteren van ontmoetingen, die bovendien goed zou aansluiten bij de identiteit van de organisatie.

Na kennismaking en een inventarisatie van de wensen is een interieurontwerp gemaakt door een interieurarchitect. In het interieurontwerp is een open ruimte gecreëerd, waarin verschillende ontmoetingsplekken zijn aangebracht. De ontmoetingsplekken zijn erg toegankelijk en voorzien van comfortabel meubilair. Afhankelijk van de samenstelling van het bezoek en de aard van het bezoek kan gekozen worden voor één van de ontmoetingsplekken in de showroom. 

De inrichting heeft een prachtige vertaalslag gemaakt m.b.t. de bedrijfsidentiteit van VDT Automotive Products. De inrichtingsstijl en kleuren zijn geheel passend en doorgevoerd in het hele ontwerp. Zo is er bijvoorbeeld een raambestickering aangebracht met afbeeldingen gerelateerd aan de producten en diensten van de organisatie en zijn de plantenbakken als olievaten gestyled. Op deze wijze krijgen bezoekers onbewust een goede indruk van de bedrijfsidentiteit.

Zowel het ontwerp, de uitvoering als het eindresultaat zijn geheel naar tevredenheid van VDT Automotive Products. Dankzij de nieuwe inrichting verlopen ontmoetingen beter en kan VDT Automotive Products bezoekers op een ontspannen, gastvrije en open wijze ontvangen. En dat geeft een gelukkig gevoel!

Wilt u, net als VDT Automotive Products, ook een nieuwe inrichting voor meer Werkgeluk? Neem dan contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen. U kunt ons ook bellen via telefoonnummer 0341-462089 of een e-mail sturen; projectinrichting@wuestman.nl. Onze interieurarchitecten gaan graag voor u aan de slag!