• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan
Kantoorinrichting Voigt-Travel

Voigt-Travel - van reizen naar Beleven!

Nieuwe kantoorinrichting bij Voigt Travel

Van Reizen naar Beleven! Voigt Travel verzorgt complete reizen naar bijzondere bestemmingen. Of het nu gaat om een bijzondere reisbeleving in Lapland, Noorwegen, Sicilië of Portugal. Voor mensen die een uitstekend verzorgde en unieke reisbeleving zoeken, is Voigt Travel dé aangewezen reisspecialist. Vanuit een compleet gerenoveerd pand worden de mooiste reisbestemmingen samengesteld en gepresenteerd. Voigt Travel heeft het pand door een renovatie geheel naar eigen hand gezet, waardoor alle ruimten volledig aansluiten bij de beoogde werkwijze en dienstverlening. Voor de nieuwe kantoorinrichting en de audiovisuele oplossingen van het pand is gekozen voor de expertise van Wuestman Projectinrichting en Wuestman Audiovisueel

De nieuwe kantoorinrichting bij Voigt Travel omvat een kantoortuin met flexibele werkplekken. Ook zijn er vaste kantoorruimtes ingericht met werkplekken en verrassende zitjes. In de vergaderruimten staan prachtige vergadertafels en comfortabele design vergaderstoelen. Deze ruimten zijn bovendien voorzien van hedendaagse audiovisuele voorzieningen om informatie eenvoudig aan elkaar te kunnen presenteren en met elkaar te kunnen delen. Ruimten waar effectief samengewerkt kan worden.

Als paradepaardje is in de presentatieruimte is een spraakmakende videowall gerealiseerd. Via deze videowall krijgen klanten een eerste unieke beleving van hun reisbestemming. In haarscherp beeldkwaliteit, ondersteund met kraakhelder geluid, komen reisbestemmingen compleet tot leven bij klanten. Precies wat Voigt Travel wilde realiseren... de beleving centraal zetten bij reisbestemmingen.

Meer informatie over Voigt Travel vindt u op: www.voigt-travel.nl

Wilt u ook een unieke beleving binnen uw kantooromgeving of wilt u ook een kantoorinrichting die geheel past bij uw organisatie? Vul dan het formulier in aan de linkerzijde van deze pagina of neem telefonisch contact op met één van onze projectinrichters via telefoonnummer 0341-462089. Wij maken graag een verrrassend ontwerp voor uw nieuwe kantoorinrichting.