• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Ziekenhuis St Jansdal

Rust en de juiste ambiance bevorderen het Werkgeluk van medewerkers

Een inrichting die rust creëert en de juiste ambiance bevordert het Werkgeluk van medewerkers in de hectische zorgomgeving van de Klinische Operatieafdeling (OK) en Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) van Ziekenhuis St. Jansdal. Ook een optimale hygiëne- en infectiepreventie dragen bij aan het geluksgevoel.

Recent heeft Ziekenhuis St. Jansdal haar Klinische Operatieafdeling (OK) en Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) vernieuwd. Wuestman Projectinrichting heeft een prachtige bijdrage mogen leveren aan de realisatie. De inrichting is zó gemaakt dat het aansluit bij gestelde doelen; optimale zorg verlenen in de hectische zorgomgeving, waar patiënten zich op hun gemak voelen en waar veiligheid gewaarborgd is.

Met de nieuwe inrichting is vanuit de gestelde doelen veel aandacht besteed aan de sfeer en beleving voor zowel medewerkers als patiënten. Door gebruik te maken van natuurlijke kleuren en aansprekende prints is er rust gecreëerd en is er eveneens gezorgd dat medewerkers en patiënten zich op hun gemak voelen. Ook is er bij de inrichting rekening gehouden met een efficiënte routing door het complex, dit alles met als resultaat dat het een fijne en optimale werkomgeving is voor medewerkers en patiënten.

Voor de optimale hygiëne- en infectiepreventie in het OK-complex heeft Wuestman Projectinrichting vloeren met de hoogste hygiëne- en veiligheidseisen aangebracht. De vloeren zijn naadloos gelegd en hebben een volledig gesloten structuuroppervlak. De vloeren zijn oersterk en bovendien erg onderhoudsvriendelijk. 

Tenslotte heeft Wuestman rondom de bedden prachtige separatiegordijnen aangebracht. Door het aanbrengen van deze separatiegordijnen kunnen flexibele zorgkamers met maximale privacy gerealiseerd worden. De gordijnen zijn gemaakt van brandwerende stoffen en hebben eveneens een hygiëne- en infectiepreventie, speciaal ontwikkeld voor toepassing in de gezondheidszorg.

Medewerkers van Ziekenhuis St. Jansdal vinden de nieuwe inrichting fijn. De inrichting sluit goed aan op hun werkprocessen en hebben een prettige uitwerking op de omgeving. De nieuwe inrichting heeft een positieve uitwerking gehad op het werkgeluk van medewerkers. 

Ook voor uw zorginstelling gaan we graag aan de slag met het realiseren van een nieuwe inrichting, waarbij het Werkgeluk van uw medewerkers centraal staat? Vraag dan een advies, een interieurontwerp of een offerte bij ons aan. Neem daarvoor contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer 0341-462089 of stuur een e-mail naar projectinrichting@wuestman.nl. Wij verhogen graag het Werkgeluk van uw medewerkers.