Projectstoffering

Projectstoffering voor uiteenlopende situaties

Een compleet portfolio aan vloeren, in alle prijsniveaus

Door onze jarenlange ervaring in stoffering van projectvloeren leveren wij een gevarieerd aanbod aan vloerbedekking voor zowel kantoren, zorginstellingen als onderwijsinstellingen. Als professional voor projectstoffering leveren wij kwaliteit, service en een groot aanbod aan vloeren voor uiteenlopende situaties, in alle prijsniveaus. Wij leveren projectstoffering voor klant specifieke toepassingen.

projectstoffering

Projectstoffering voor klantgerichte toepassingen betekent dat uw situatie het uitgangspunt vormt bij het kiezen van de juiste vloer. Zowel functie, beleving als techniek spelen hierbij een belangrijke rol.

Functie
Zo kijken we allereerst naar de functie van een ruimte waarin de vloer moet komen. Door de komst van nieuwe werkvormen, zoals Het Nieuwe Werken en flexwerken, worden andere eisen gesteld aan vloeren. Binnen de nieuwe werkvormen hebben kantoorruimtes namelijk verschillende functies gekregen. Taakgerichte ruimten genoemd. Een ruimte kan de functie hebben voor ontmoeten, concentreren, samenwerken, ontspannen, overleggen of presenteren. Het kiezen van een vloer is dan ook afhankelijk van de functie die een ruimte heeft. Marmoleum in een vergaderzaal is bijvoorbeeld niet optimaal vanwege de akoestiek. Met projectstoffering dient dan ook rekening gehouden te worden met de functie van een ruimte. 

Beleving
Naast de functie van een ruimte is beleving een belangrijke onderdeel binnen projectstoffering. Qua kleur, stijl en vorm moet een vloer passen bij de identiteit en de sfeer van uw organisatie. Afhankelijk hiervan kan het type vloer gekozen worden. Zo kun je met tapijt eenvoudig patronen en kleuren toepassen, bij marmoleum is dat weer anders. Vanwege de langere periode dat een marmoleumvloer meegaat ten opzichte van tapijt, wordt vaak gekozen voor minder trendgevoelige kleuren. Afhankelijk van de gewenste beleving kan ook gekozen worden om een vloer te laten communiceren. Kleuren en/of vormen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als bewegwijzering of andere type aanduidingen die binnen uw organisatie gelden. Onze interieurarchitecten weten als geen ander de juiste beleving te creëren, geheel passend bij uw organisatie. Met onze projectstoffering bent u verzekerd van een verrassend goed ontwerp.

Techniek
Ten slotte speelt techniek een steeds grotere rol als gaat het om projectstoffering. De techniek ontwikkeld zich de afgelopen jaren sterk. Zo zijn er inmiddels vloeren te verkrijgen welke elektriciteit opwekken en vloeren die de lucht binnen een ruimte reinigen. Technieken die met projectstoffering in de nabije toekomst steeds vaker toegepast zullen worden. Onze adviseurs van projectstoffering zijn continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door een intensieve samenwerking met onze leveranciers. Zowel techniek als functie en beleving vormen de basis van onze projectstoffering.

Als professional voor projectstoffering levert Wuestman Projectinrichting kwaliteit, service en een groot aanbod aan vloeren voor uiteenlopende situaties, in alle prijsniveaus. Onze vloeren zijn van topkwaliteit en afkomstig van uitstuitend de allerbeste leveranciers. We werken met eigen interieurarchitecten en eigen stoffeerders. Wuestman Projectinrichting gaat verder dan uitsluitend het leveren en leggen van vloeren. We staan naast u, wij voorzien u van het beste advies. We maken verschil door proactief met u mee te denken en hoogwaardige service te verlenen. 

Oók voor uw organisatie maken wij graag het verschil! U kunt contact met ons opnemen door het invullen van onderstaand formulier of telefonisch contact op te nemen met één van onze adviseurs via telefoonnummer 0341-462089.