Upgrade jouw werkomgeving
Maak een afspraak
Sony Bravia displays

Creëer de meest ultieme display-beleving met Sony BRAVIA

Sony BRAVIA displays met HD-, 4K- en 8K-resoluties geven jou en je collega's de ultieme beleving in de werkomgeving. Het zijn de meest ideale displays voor digital signage, screen mirroring en andere professionele display-oplossingen. Maak kennis met Sony's innovatieve LCD-, HDR- en OLED-displaytechnologieën, de superieure beeldkwaliteit, de eenvoudige bediening, de uitgebreide integratieopties en de lage return on investment.

Sony Bravia displays

The BRAVIA BZ40H zijn meest heldere professionele 4K-schermen die er zijn. Het zijn de ultieme displays voor slim samenwerken in de hedendaagse zakelijke werkomgeving. Ze combineren jouw beeldmateriaal met productiviteitsgerichte functies en zijn daarmee ideaal voor het delen van content in teamvergaderingen en videoconferentie calls.

Sony Bravia displays

De BRAVIA BZ30J serie omvat het kleinste 4K-scherm dat er leverbaar is, de FW-32BZ30J; klein van formaat maar geweldig in beeldkwaliteit prestatie. De serie wordt geleverd met de Sony XP1 beeldprocessor, welke levensechte kleurenproduceert. De displays kunnen zowel in portrait en landscape positie geplaatst worden en zijn daarmee uiterst flexibel inzetbaar.

Sony Bravia displays
  • Cognitieve XR processor voor superieur geluid en beeld
  • Spectaculaire helderheid en contrast
  • Krachtige Android OS-systeem voor snelle opstart en werking
  • Geïntegreerde mirroring-functionaliteit voor draadloos streamen van beelden
  • Standaard voorzien van krachtige zakelijke functies
  • Toepasbaar in zowel portrait als landscape positie
  • Robuust en stijlvol ontwerp

-

Maximale beleving, maximale impact

Maak kennis met het nieuwe 100" display van Sony en creëer de grootste beleving in jullie werkomgeving. 

Verbluffend. Het 100" BRAVIA 4K Ultra HD HDR Professioneel beeldscherm maakt écht indruk. Het display produceert een superieure beeldkwaliteit, met meeslepende beelden die verbluffende kleuren, contrast en helderheid combineren. Het display is bovendien uitgerust met de meest krachtige zakelijke functies. Met haar afmeting en prestaties is het display uitermate geschikt voor grotere ruimtes waar professionals met elkaar samenwerken.

 

Geweldige beeldkwaliteit en productiviteitsgerichte features voor de zakelijke werkomgeving

Sony Bravia displays
Sony Bravia displays
1
Projectie

Veelzijdig, energiezuinig en verbluffende kwaliteit

Sony projectoren kunnen breed toegepast worden, zowel voor de zakelijke omgeving als voor scholen, hogescholen en universiteiten. Je hebt een ruime keuze in laserprojectoren en lampprojectoren die een hoge helderheid hebben, verbluffende kleuren en scherpe beelden produceren en een lange levensduur kennen door slimme energiebesparende functies. Benieuwd naar welke projector voor jouw omgeving het meest geschikt is? Onze audiovisuele professionals geven je graag een persoonlijk advies.

SEO - Sony Bravia displays (harmonica)
2
Digital signage/ Narrowcasting

Til je communicatie naar een hoger niveau

Digital signage/ narrowcasting is een effectieve en efficiënte oplossing om de communicatie van jullie organisatie naar een hoger niveau te tillen. Met Narrowcasting plaats je informatie op één of meerdere beeldschermen die zich binnen of buiten jullie organisatie bevinden. Je bepaalt vanaf je werkplek welke informatie wanneer en op welke schermen getoond worden. Meer weten? Kijk op onze narrowcasting pagina of neem contact met ons op.

SEO - Sony Bravia displays (harmonica)
3
Ruimtereservering

Beheer ruimtes altijd en overal

Reserveren, vrijgeven, opnieuw plannen of verlengen van reserveringen; het kan net zo flexibel zijn als jouw team. Geen verspilde kamers of verspilde uren meer. Met het ruimtereserveringssysteem kun je altijd en overal de juiste ruimte reserveren dat past bij het team en de type meeting die je op het oog hebt. Meer informatie of een demo? We helpen je graag verder.

SEO - Sony Bravia displays (harmonica)

De aanraaktablet buiten elke vergaderruimte laat medewerkers weten dat de ruimte vrij is. Ook is de ruimte daar direct te reserveren en hoeft men niet terug naar de werkplek.

4
Virtuele receptie

Straal professionaliteit en innovatie uit

Maak vanaf binnenkomst indruk op je bezoekers. Met gestroomlijnde, intuïtieve displayinformatie en gepersonaliseerde bewegwijzering geef je bezoekers een warm welkom met een moderne uitstraling. Laat elke relatie makkelijk inchecken en de weg vinden naar zijn of haar afspraak. Met onze virtuele receptie straal je professionaliteit en innovatie uit. Vraag onze professionals naar meer informatie.

SEO - Sony Bravia displays (harmonica)
5
Audio management

Verstaan en verstaanbaar communiceren

Als toonaangevende organisatie wil je geen losse luidsprekers, microfoons en bedrading in ruimtes. Tegenwoording integreren we de audio namelijk in je ruimtes, meestal aan het plafond, soms aan de wand of in het meubilair. Geen beperkingen meer. Je beschikt standaard over de perfecte audio-ondersteuning dat altijd klaar voor gebruik is. In de hele ruimte ben je handsfree verstaanbaar en kun je je geheel focussen op je presentatie of meeting. Ook audio in jouw ruimte opnemen? We helpen je graag verder. 

 

SEO - Sony Bravia displays (harmonica)

Upgrade jullie werkomgeving en ga voor eenvoudig content delen en maximale gebruiksvriendelijkheid voor medewerkers.

''En professionele organisatie vraagt om moderne audiovisuele middelen. De features van Sony Bravia displays verhogen het werkgeluk van de professional''

 

Nick Spelbos, senior accountmanager