Video wall
Video wall

Video wall

Indrukwekkend communiceren

Met een video wall kun je op een indrukwekkende wijze beelden en informatie tonen aan je publiek. Een video wall wordt gemaakt door een aantal schermen tegen elkaar te plaatsen en met elkaar te verbinden. Hierdoor ontstaat één groot beeld, waarmee je veel aandacht krijgt onder een groot publiek. De video wall heeft de laatste jaren dan ook veel populariteit gewonnen en is een gewild communicatiemiddel voor corporate bedrijven, Retail, hospitality, recreatie en openbare gelegenheden. Wuestman Audiovisueel realiseert voor elke situatie de meest spraakmakende video wall, ook voor jouw organisatie gaan we graag aan de slag. We leveren zowel de hardware als de software en verzorgen zowel de realisatie als de (after)service. We zorgen dat jouw video wall maximale aandacht krijgt. 

Maak een afspraak

Met de realisatie van een video wall in jullie omgeving zorgen we ervoor dat jullie content zo optimaal mogelijk gepresenteerd kan worden aan een groot publiek. Beelden worden groots en haarscherp in beeld gebracht, waardoor je maximale aandacht van je publiek krijgt. De video wall zelf komt er prachtig uit te zien dankzij onze ruime aandacht voor design en kwaliteit van de schermen, maar ook door de wijze waarop jullie content kunnen plaatsen. Als Audiovisueel specialist zorgen we dat jullie de meest ultieme video wall krijgen.

Of het nu gaat om een video wall voor een showroom, experience center, winkelcentra of boardroom en of het nu gaat om een binnen locatie of buiten locatie, voor iedere toepassing ontwerpen we de ultieme video wall. We zorgen voor optimale configuratie van hardware én software.

Voor de hardware van jullie video wall maken we uitsluitend gebruik van professionele schermen met hoogwaardige kwaliteit die 24/7 probleemloos kunnen functioneren. We zijn zowel specialist voor de realisatie van de LCD video wall als voor de LED video wall. Afhankelijk van jullie situatie zullen we jullie nieuwe video wall samenstellen.

LCD video wall
De LCD video wall bestaat uit meerdere LCD-schermen die onderling aan elkaar gekoppeld zijn. De randen van deze schermen zijn zeer smal of ontbreken zelfs, waardoor er één groot scherp beeld ontstaat. We werken uitsluitend met LCD schermen die duurzaam zijn, een zeer hoge helderheid hebben, de benodigde functionaliteit hebben en een geweldig mooi design hebben. De LCD video wall is met name geschikt voor binnen locaties, zoals showrooms, experience centra's, ontvangstruimten, vergaderruimten, belevingscentra ‘s, etc.

LED video wall
De LED video wall bestaat uit meerdere LED-displaytegels die veel afzonderlijke kleuren-LED's hebben. Door de zeer hoge helderheid en de indrukwekkende kleuren ontstaat er er een geweldige beeldkwaliteit, dat de aandacht van het publiek nog meer zal trekken. Doordat de LED video wall zeer plat is, licht van gewicht is en een zeer hoge helderheid kan produceren, is de LED video wall uitermate geschikt voor buitencommunicatie, zoals gevels van winkelcentrums en gebouwen.

Alle content op jullie video wall wordt beheert via onze gebruiksvriendelijke Narrowcasting software. Het tonen van content op jullie video wall is met deze software erg eenvoudig te realiseren. Je hebt geen voorkennis nodig. In een handomdraai maak je de meest mooie presentaties voor jullie video wall. Middels 'drag and drop' functionaliteit voeg je beelden, video's, teksten newsfeeds, etc. toe. De software is standaard voorzien van een aantal handige koppelmethoden. Zo kun je moeiteloos dynamische content op jullie video wall plaatsen van bijvoorbeeld externe websites via RSS, van jullie sociale media kanalen of vanuit een eigen bestand. Met onze video wall software bepaal je gemakkelijk waar jouw content moet komen te staan, zo kun je kiezen voor één groot beeld of voor een bepaalde vlakverdeling op je video wall. Kortom: met onze video wall software maak je op een eenvoudige wijze de mooiste dynamische presentaties.

Als audiovisuele specialist helpen we je graag bij het realiseren van jullie ultieme video wall. We doen dit met een professioneel audiovisueel team. We starten met een inventarisatie, geven je vervolgens een persoonlijk AV-advies en brengen een voorstel voor je uit. Na akkoord, gaan we met veel plezier voor jullie aan de slag met de realisatie, dit gebeurd onder leiding van ons team projectmanagement.

Ook na oplevering van jullie video wall kun je op ons rekenen. Zo bieden we een breed pakket aan diensten, zoals opleiding en training en een uitgebreide serviceverlening. We hebben standaard een service & support team voor jullie klaar staan, wat uitgebreid kan worden met een specifiek service-programma op basis van een Service Level Agreement.  

Wil je de mogelijkheden eens bekijken? Kom dan gerust eens langs in ons experience center. Wij presenteren je graag de vele mogelijkheden die wij voor jullie hebben als het gaat om de realisatie van een video wall in jullie omgeving. Klik hier voor onze adresgegevens en openingstijden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een persoonlijke afspraak te maken bij jullie op locatie via 0341-462086 of door het formulier op deze pagina in te vullen. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je door ons inspireren. Onze audiovisuele professionals zorgen dat jullie nieuwe video wall een groot succes wordt!