Videoconferencing
Videoconferencing

Videoconferencing

Jouw partner voor videoconferencing

Maak kennis met de voordelen en het gemak van videoconferencing. Met videoconferencing kun je online samenwerken en communiceren in groepsverband. Het biedt je de mogelijkheid om onderweg, thuis of op kantoor samen te werken met mensen die elders binnen of buiten je organisatie aan het werk zijn. Je kunt op een eenvoudige manier online vergaderen, online brainstormen en online presenteren, zonder veel tijd en kosten te investeren. Wuestman Audiovisueel is preferred supplier voor videoconferencing op Nederlandse bodem. Je kunt bij ons terecht voor onafhankelijk advies, de aankoop van hardware en software en de installatie, maar ook voor training en support ben je welkom! Onze specialisten helpen je graag op weg met videoconferencing.

Videoconferencing biedt jou en je collega's de mogelijkheid om op afstand met elkaar samen te werken, te vergaderen en informatie aan elkaar te presenteren. Grote kans dat jullie willen videoconferening, vanwege de onderlinge flexibele werktijden, de toenemende drukte op de weg of het bestmettingsrisico van het coronavirus. Het gebruik van videoconferencing in de afgelopen twee jaar met maar liefst 74% toegenomen. Als preferred supplier van videoconferencing bieden we een scala aan tools aan, zowel voor op het werk als voor thuis. Zo richten we bij organisaties complete ruimten in met oplossingen voor videoconferencing en zorgen we ervoor dat medewerkers thuis voorzien worden van de juiste tools voor videoconferencing. 

Voor videoconferencing bieden we verschillende tools aan, voor zowel binnen de organisatie als voor thuiswerkers. En voor zowel kleine als grote groepen. Met onze videoconferencing tools geniet je van hoogwaardige beeldkwaliteit en tal van handige functies waarmee videoconferencing prettig en soepel zal verlopen.

Bekijk onze videoconferencing tools voor organisaties -->

Bekijk onze videoconferencing tools voor thuiswerkers -->

Maak een afspraak!

Wil je een persoonlijk advies voor videoconferencing op kantoor? Met veel plezier gaan we voor je aan de slag! We nemen je wensen graag met je door.

Maak een afspraak
Whitepaper
Videoconferencing

Microsoft Teams is het ideale videoconferencing platform om op afstand samen te werken. Je maakt eenvoudig projecten aan, kunt hier simpel collega’s of andere relaties bij uitnodigen en je kan gelijktijdig in dezelfde documenten werken. Het delen van documenten en het samenwerken in bestanden kan eenvoudig terwijl je met elkaar in een videoconferencing call zit. Dit kan één op één of in groepsverband, vanaf je laptop, pc en mobiele device. Doordat Microsoft Teams videoconferencing in de cloud werkt en integreert met al je Office applicaties kan je altijd en overal met elkaar samenwerken. Ervaar zelf de voordelen en het gemak van videoconferencing door 6 maanden een gratis trial versie van Microsoft Teams Videoconferencing te gebruiken. 

Hebben jullie al Office 365 maar ben je nog onbekend met Teams? Wanneer jullie een Business of Enterprise-licentie hebben van Office 365 kan je al gebruik maken van Teams. Volg hiervoor onderstaande stappen:

 1. Start Microsoft Teams Videoconferencing
  • Klik in Windows op Start, Microsoft Teams
  • Als je een Mac gebruikt ga je naar de map Programma's en klik je op Microsoft Teams
  • Op een mobiel apparaat tik je op het pictogram Teams
 2. Meld je aan met jouw gebruikersnaam en wachtwoord voor Office 365

Maak je nog geen gebruik van Office 365 dan kun je nu 6 maanden gratis gebruik maken van een trial versie inclusief Microsoft Teams Videoconferencing. Wij helpen je graag met het aanmelden. Voor organisaties bieden we complete oplossingen aan voor videoconferencing. Van hardware, software, installatie, trainingen en service. Als preferred supplier van videoconferencing op Nederlandse bodem geven we je graag een persoonlijk advies. We laten je graag de mogelijkheden van videoconferencing voor jullie organisaties zien. Maak een afspraak of kijk op onze op onze pagina met videoconferencing tools

Lifesize Videoconferencing

LifeSize Cloud is een high end videoconferencing platform wat zich focust op gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en een hoge kwaliteit van videovergaderen. LifeSize videoconferencing werkt in de cloud en is daarom eenvoudig te gebruiken vanaf een laptop, pc of mobiele device. In de virtuele meetingrooms nodigt u gemakkelijk collega’s of externen uit, via directe uitnodiging of via een agenda afspraak. In de cloud omgeving kunnen deelnemers dus eenvoudig vanuit huis meedoen aan videoconferencing. LifeSize heeft daarnaast ook hoogwaardige videoconferencing systemen voor in vergaderruimten, zodat medewerkers die op kantoor aanwezig zijn ook eenvoudig aan de meeting deel kunnen nemen.

Met LifeSize Videoconferencing kies je voor een high end videoplatform met de focus op gebruikersgemak. Het werkt intuïtief zodat medewerkers er direct mee aan de slag kunnen. LifeSize biedt nu een gratis trial versie aan om kennis te maken met videoconferencing. Wij helpen je graag met het aanmelden. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van videoconferencing voor jullie organisatie of voor jullie thuiswerkers, maak dan een afspraak met één van onze specialisten of neem een kijkje op onze pagina met benodigde apparatuur. We helpen je graag aan de juiste tools voor videoconferencing.

Wanneer je met videoconferencing aan de slag gaat, is een goede voorbereiding wel zo handig. We hebben een aantal tips voor je waarmee je optimaal gebruik maakt van videoconferencing. Lees de tips door en pas ze zelf toe in jouw videogesprekken.

 • Bij grote groepen praat men nog weleens door elkaar heen, om dit te voorkomen kun je afspreken om eerst je hand op te steken en je vraag of opmerking aan een specifiek persoon te richten;
 • Wijs eventueel iemand aan als voorzitter;
 • Zorg voor een goede headset of speakerphone (met noise cancelling) zodat je prettig verstaanbaar bent en er geen achtergrond geluid hoorbaar is;
 • Is het beeld van de camera van je laptop niet optimaal, kies dan voor een goede business webcam die je op je laptop/monitor kan plaatsen. Voor goede communicatie is het prettig om elkaars gezichtsuitdrukking te kunnen zien
 • Zorg ervoor dat je comfortabel zit en wat te drinken klaar hebt staan!
 • Maak er een leuke meeting van!

Wil je videoconferencing en weet je niet helemaal hoe je dit moet realiseren of wat je nodig hebt? Vraag het onze professionals. Onze professionals hebben veel kennis en kunde over videoconferencing en geven je graag een persoonlijk advies. Maak een afspraak en maak videoconferencing voor jou en je collega's een standaard way of working.