Werkplekinrichting
Bekijk subcategorieën
Werkplekinrichting

Werkplekinrichting

Voor iedere werkvorm de juiste werkplekinrichting

Bent u op zoek naar nieuwe werkplekinrichting voor uw organisatie? Zoekt u werkplekinrichting voor mobiel werken, flexwerken, vastwerken of thuiswerken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor iedere werkvorm bieden wij werkplekinrichting die comfortabel is en voldoet aan alle Arbo technische en ergonomische eisen van vandaag de dag. We geven professioneel advies, maken spraakmakende interieurontwerpen en zorgen voor een zorgeloze levering. 

Inrichtingen >>

Met de opkomst van Het Nieuwe Werken is er veel veranderd qua werkplekinrichting. Een werkplekinrichting is er tegenwoordig op gericht om slimmer, efficiënter en effectiever te kunnen werken. Door een doordachte invulling te geven aan werkplekinrichting kan uw organisatie ruimte en geld besparen. Een optimale werkvloerindeling, een efficiënte routing en het juiste kantoormeubilair maken het verschil voor u én uw medewerkers. Als professionele projectinrichter geven wij graag een advies voor uw organisatie. Tevens maken onze interieurarchitecten graag een interieurontwerp voor uw organisatie. Op deze wijze krijgt u een helder een concreet beeld van uw nieuwe werkomgeving. Neem contact met ons op voor een verrassend goed interieurontwerp voor uw organisatie.

Werkplekinrichting bestaat al lang niet meer alleen uit het leveren van een bureau en bureaustoel. Werkplekinrichting houdt vandaag de dag rekening met vele factoren van zowel de werkgever als de werknemer. U als werkgever heeft toekomstplannen, doelstellingen en een (gewenste) bedrijfscultuur die van invloed zijn op de werkplekinrichting. Ruimte-indeling, routing, design en de totaalbeleving spelen voor u een belangrijke rol. Voor de werknemer spelen de functionele eisen en wensen van de werkplek een belangrijke rol. Denk daarbij aan werkpleksamenstelling, Arbo-eisen, akoestiek, (licht)inval en temperatuur. Maar denk ook aan de integratie van slimme audiovisuele communicatiemiddelen, zodat medewerkers optimaal kunnen samenwerken. Zowel met collega's als met externe contactpersonen. Ook dienen werkplekken voorzieningen te hebben om ICT-apparatuur makkelijk aan te sluiten. Plug-and-play technieken verdienen daarbij de voorkeur. Samen met onze divisie Audiovisueel zijn wij als geen ander in staat om u een geïntegreerd werkconcept te bieden. U geniet van één organisatie met professionals van twee werelden die nodig zijn voor een werkplekinrichting voor vandaag en morgen.

Wilt u een interieurontwerp voor uw eigen organisatie? Onze interieurarchitecten gaan graag voor uw aan de slag, na aanleiding van een inventarisatie van uw organisatie(plannen). Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 0341-462080 voor een afspraak. Ons projectteam maakt graag het verschil voor de werkplekinrichting van uw organisatie!