Werkplekinrichting

Werkplekinrichting

Voor iedere werkvorm de juiste werkplekinrichting

Een werkplek waarbij de bureaus en stoelen niet goed afgestemd zijn, waarbij de akoestiek niet goed is en waarbij een medewerker geen plek heeft om spullen in op te bergen; dat is wat we willen voorkomen met een goede werkplekinrichting. Een juiste inrichting van de werkplek bevordert het mentale en fysieke welzijn van de medewerkers en verhoogt hierdoor ook de productiviteit.

Bij Wuestman projectinrichting gaan we samen met jou aan de slag om een werkomgeving in te richten die aansluit op de identiteit van je organisatie, op je medewerkers en die binnen je budget past. We kijken naar de wensen op het gebied van werkplekken, maar ook op het gebied van duurzaamheid.

Vraag een werkplekinrichting aan

Of doe de Happy Office Scan en kom erachter wat jouw werkomgeving nodig heeft

  • Van advies tot levering en inrichting
  • Breng alle wensen in kaart met een werkplekscan
  • Persoonlijk contact met jouw team specialisten
  • Verbeter het mentale en fysieke welzijn binnen je organisatie

 Samen creëren we een werkomgeving waar je trots op bent.

Een optimale werkplekinrichting bestaat uit diverse aspecten. Er worden namelijk ook veel meer eisen aan gesteld dan een aantal decennia geleden. Mensen moeten geconcentreerd zelfstandig kunnen werken, maar moeten ook uitermate (online) kunnen samenwerken.

Ergonomisch werken is essentieel voor een goede werkplek. Zonder de juiste middelen kun je namelijk last krijgen van je nek-, schouder- en rugklachten. De basis van een ergonomische werkplek op kantoor of thuis kan al bestaan uit enkele middelen, zoals:

  • Een ergonomische bureaustoel
  • Een zit-sta bureau
  • Een ergonomische muis
  • Een monitorarm

Met de juiste ergonomische middelen kom je al een eind bij de inrichting van je werkplek, maar het is zeker nog niet voldoende. De middelen moeten ook juist gebruikt worden. Bij de aanschaf van deze middelen, zullen onze projectinrichters uitleg geven. Op deze manier kan iedereen een juiste zithouding aanhouden.

Daarnaast adviseren we om regelmatig te blijven bewegen. Maak af en toe liever die wandeling naar een collega in plaats van een Teams-bericht of mail te sturen. Probeer daarnaast meer te staan of te lopen tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden, zoals staand bellen of gebruikmaken van een deskbike.

Naast de functionaliteiten van een werkplek, moet het ook een prettige sfeer uitstralen; een medewerker moet zich er comfortabel voelen. Dit niet alleen, een goede inrichting van een werkplek bevordert ook de productiviteit en het mentale welzijn.

Ons team houdt hier altijd uitermate rekening mee. We kijken naar kleuren die passen bij de organisatie, bijhorende accessoires en akoestieke oplossingen die een werkomgeving echt afmaken.

Kennismaken?

Benieuwd naar de ultieme werkplekinrichting voor jullie organisatie? Nodig ons uit voor een kennismaking.

Uitnodigen
Whitepaper

Werkplekinrichting bestaat al lang niet meer alleen uit het leveren van een bureau en bureaustoel. We houden onder andere ook rekening met de ruimte-indeling, routing, de sfeer en beleving. Voor jou en je collega's spelen bovendien de functionaliteit van de werkplek een belangrijke rol. Denk daarbij aan werkpleksamenstelling, Arbo-eisen, akoestiek, (licht)inval en temperatuur.

Maar denk ook aan de integratie van slimme audiovisuele communicatiemiddelen, zodat jij en je collega's optimaal kunnen samenwerken en hybride kunnen werken. Zowel jullie onderling als met externe relaties. Ook dienen jullie werkplekken voorzieningen te hebben om ICT-apparatuur makkelijk aan te sluiten. Plug-and-play technieken verdienen daarbij de voorkeur. Samen met onze divisie Audiovisueel zijn wij als geen ander in staat om je een geïntegreerd werkconcept te bieden.

Bij Wuestman profiteer je van één organisatie met professionals van meerdere werelden die nodig zijn voor een optimale werkplekinrichting, voor vandaag en morgen!

Wil je een interieurontwerp voor jullie eigen werkomgeving? Onze interieurontwerpster gaat graag voor je aan de slag! Laten we daarvoor kennismaken, zodat we jullie plannen en wensen kunnen doornemen. Op basis van je input maakt onze interieurontwerpster vervolgens een verrassend werkplekontwerp voor je. Als professionele kantoorinrichter weten we de ultieme werkplekinrichting te realiseren, ook voor jullie organisatie. 

Vraag een werkplekinrichting aan