Werkplekinrichting
Werkplekinrichting

Werkplekinrichting

Voor iedere werkvorm de juiste werkplekinrichting

Ben je op zoek naar de ultieme werkplekinrichting voor jou en je collega's? Een werkplekinrichting die aan alle eisen en wensen voldoet om comfortabel en professioneel te kunnen werken? Een werkplekinrichting die past bij jullie werkwijze, werkprocessen en die rust en ontspanning weet te stimuleren? Maar ook duurzaam en flexibel is en voorzien is van de juiste functionaliteit? Dan ben je bij ons, Wuestman Projectinrichting, aan het juiste adres. Al meer dan 150 jaar is onze organisatie gespecialiseerd in werkplekinrichting . We geven professioneel advies, maken spraakmakende interieurontwerpen en zorgen voor een optimale levering en realisatie. Voor jou en je collega's verwezenlijken we graag de ultieme werkplekinrichting. 

De ultieme werkplekinrichting leidt tot meer werkgeluk. Door ons drukke bestaan en de veelvoud aan communicatie van hybride werken worden veel meer eisen en wensen gesteld aan de inrichting van de werkomgeving dan een aantal decennia geleden. Er moet zowel geconcentreerd gewerkt kunnen worden als intensief samengewerkt kunnen worden. Een optimale werkplekinrichting biedt ruimte voor beide situaties. Met unieke werkgeluksfactoren ontwerpen wij een werkomgeving voor je waar jullie zowel prettig en comfortabel kunnen samenwerken als geconcentreerd kunnen werken. Met factoren als vitaliteit, ergonomie, duurzaamheid, ontspanning, diversiteit, rust en functionaliteit zorgen wij, als projectinrichter, voor de ultieme werkplekinrichting. Onze interieurarchitecten maken op basis van onze unieke werkgeluksfactoren een verrassend goed interieurontwerp voor je. Benieuwd hoe wij dit voor je kunnen doen? Neem contact met ons op en creëer met onze werkplekinrichting meer werkgeluk voor jou en je collega's. 

Kennismaken?

Benieuwd naar de ultieme werkplekinrichting voor jullie organisatie? Nodig ons uit voor een kennismaking.

Uitnodigen
Whitepaper

Werkplekinrichting bestaat al lang niet meer alleen uit het leveren van een bureau en bureaustoel. Werkplekinrichting houdt vandaag de dag rekening met vele factoren van zowel de werkgever als de werknemer. Jullie toekomstplannen, doelstellingen en (gewenste) bedrijfscultuur heeft invloed op jullie werkplekinrichting. Maar ook de ruimte-indeling, routing, de sfeer en beleving spelen een belangrijke rol. Voor jou en je collega's spelen bovendien de functionaliteit van de werkplek een belangrijke rol. Denk daarbij aan werkpleksamenstelling, Arbo-eisen, akoestiek, (licht)inval en temperatuur. Maar denk ook aan de integratie van slimme audiovisuele communicatiemiddelen, zodat jij en je collega's optimaal kunnen samenwerken. Zowel jullie onderling als met externe relaties. Ook dienen jullie werkplekken voorzieningen te hebben om ICT-apparatuur makkelijk aan te sluiten. Plug-and-play technieken verdienen daarbij de voorkeur. Samen met onze divisie Audiovisueel zijn wij als geen ander in staat om je een geïntegreerd werkconcept te bieden. Je geniet van één organisatie met professionals van twee werelden die nodig zijn voor een optimale werkplekinrichting, voor vandaag en morgen!

Wil je een interieurontwerp voor jullie eigen werkomgeving? Onze interieurarchitecten gaan graag voor je aan de slag! Laten we daarvoor kennismaken, zodat we jullie plannen en wensen kunnen doornemen. Op basis van je input maken onze interieurarchitecten vervolgens een verrassend interieurontwerp voor je. Als professionele kantoorinrichter weten we de ultieme werkplekinrichting te realiseren, ook voor jullie organisatie.