Wuestman, van kantoorinrichting tot audiovisuele middelen

Kantoorinrichting en audiovisuele middelen voor organisaties die willen veranderen

Met drie divisies; projectinrichting, audiovisueel en Office Supplies is Wuestman totaalleverancier voor kantoren en ontmoetingsruimten. We geven advies, maken aansprekende ontwerpen en zorgen voor een zorgeloze realisatie. We leveren aansprekende kantoorinrichting en unieke audiovisuele middelen, met oog voor communicatie. Elke divisie heeft zijn eigen specialisme. Het unieke van onze organisatie is dat wij de betrokkenheid en het enthousiasme van een écht familiebedrijf hebben, met de kwaliteit en slagkracht van een grote marktspeler. Met onze mensen en dienstverlening maken wij graag het verschil voor onze klanten.

Een projectinrichter is gespecialiseerd in het inrichten van complete ruimten; van kantoren, ontvangstruimten, vergaderzalen, tot bedrijfsrestaurants en meer. Van vloer tot plafond. En van kantoormeubilair tot verlichting. Aansprekende kantoorinterieur, passend bij de identiteit en uitstraling van jouw organisatie. Onze eigen interieurarchitecten maken spraakmakende interieurontwerpen voor je nieuwe kantoorinrichting. In zo'n ontwerp komen al je eisen en wensen t.a.v. kantoorinrichting samen. Na akkoord, geniet je van uitstekend projectmanagement en zorgen onze technische medewerkers voor een zorgvuldige montage en installatie. Bekijk onze referenties kantoorinrichting.

Audiovisueel is gespecialiseerd in de realisatie en integratie van audiovisuele middelen in presentatie-, informatie en communicatieruimten. Van persoonlijk advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer van audiovisuele inrichting. De nieuwste audiovisuele technieken worden compleet geïntegreerd in je bedrijfsomgeving. Van professionele en veelzijdige audiovisuele oplossingen voor informeren, vergaderen en presenteren tot en met audiovisuele middelen als een video wall, een Huddle Room, videoconferencing, narrowcasting (digital signage), roommanagement en audiovisuele besturing. Bekijk onze referenties audiovisueel.

Wuestman Office Supplies is hét adres voor alle kantoorartikelen en computertoebehoren. Van standaard kantoorartikelen, koffiezetapparatuur en koffie-ingrediënten tot en met een uitgebreid programma aan facilitaire producten en sanitaire benodigdheden. Je vindt meer dan 15.000 kantoorartikelen in ons assortiment. Ook kun je bij ons terecht voor je kantoorinrichting. Dankzij een uitgekiend voorraadbeheer leveren wij kantoorartikelen razendsnel uit; vrijwel altijd nog dezelfde dag. Maak een afspraak met één van onze accountmanagers of bestel direct online in onze webshop.