Laten we prettig werken

De ultieme werkomgeving

Home

Missie & visie

De basis van onze drijfveren

Wuestman heeft een heldere missie & visie. In onze missie & visie laten we je graag zien hoe wij als organisatie naar de mens, de maatschappij en de markt kijken en welke rol wij als organisatie innemen. Onze missie, visie en kernwaarden zijn de drijfveren van onze specialisten om iedere dag met veel plezier en voldoening voor jou aan de slag te gaan.

‘Jouw specialist voor de ultieme werkomgeving’

We werken met organisaties samen om de ultieme werkomgeving te realiseren zodat mensen aan hun gemeenschappelijke doelen kunnen werken. Onze grootste drive is het creëren van meer werkgeluk. We willen de mens in de organisatie laten excelleren in zijn of haar werkzaamheden en zijn of haar communicatie met anderen.

We hebben de wil om een werkomgeving samen te stellen waarin de mens zich comfortabel en veilig voelt. Een werkomgeving die voorzien is van de nieuwste inzichten, trends en innovaties en die op een maatschappelijk verantwoorde wijze is vormgegeven. Met onze kennis en kunde maken we een optimale samenwerking voor gemeenschappelijke doelen mogelijk.

“Wij creëren de ultieme werkomgeving zodat mensen optimaal kunnen samenwerken aan gemeenschappelijke doelen”

Wij geloven dat er altijd groepen mensen zullen zijn die in organisaties met elkaar werken om gezamenlijk iets te bereiken, om het leven mooier, makkelijker of aangenamer te maken. Samenwerken aan een gemeenschappelijk doel geeft elk mens energie, voldoening en zingeving.

Wij geloven dat de manier van samenwerken en ontmoeten verandert. Zo werken we vaker individueel op verschillende locaties en vinden interacties steeds vaker online of fysiek op aantrekkelijke en aangename ontmoetingsplekken plaats.

We beschikken steeds vaker over nieuwe en slimme communicatiemiddelen en snellere technologieën om samen te werken. Gezond werken ten opzichte van onszelf en verantwoord werken ten opzichte van maatschappij en het milieu wordt steeds belangrijker.

“Wij geloven in een wereld waarin mensen vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid met anderen samenwerken aan gemeenschappelijke doelen”