Welkom bij Wuestman!

Werken-bij-Wuestman
Vacature Overzicht

Stage & Afstuderen

Leuke en uitdagende stages

Als erkend leerbedrijf biedt Wuestman stages aan binnen onze expertises Projectinrichting, Audiovisueel, Facilitair & Supplies, én marketing. Volg jij een mbo, hbo of universitaire opleiding en ben je op zoek naar een leuke stageplek of afstudeeropdracht? Dan hebben we een interessant stageaanbod voor jou.

Stage & Afstuderen

Vacature Overzicht

Het traject voor Werving & Selectie is iets dat Wuestman volledig zelf doet. We willen namelijk de beste match kunnen maken tussen medewerkers en onze organisatie. We zijn op zoek naar unieke medewerkers die uitblinken in hun vakgebied en vinden het daarbij belangrijk jezelf te kunnen zijn.

Werving & Selectie

Vacature Overzicht

Bij Wuestman vind je een prachtige mix van mensen. Je bent bij ons geen nummer, maar een sleutelfiguur die de ruimte krijgt om samen met een hecht team te werken aan prachtige opdrachten van opdrachtgevers. Maak alvast kennis met een aantal collega's. We stellen er graag een aantal aan je voor. 

Ontmoet een aantal collega's

Vacature Overzicht

Onze medewerkers worden uitgedaagd zich te blijven ontwikkelen. Dit begint bij je inwerkperiode door intensieve begeleiding van collega's en leveranciers. Verder biedt Wuestman medewerkers de mogelijkheid cursussen en trainingen te volgen, zodat zij kunnen blijven werken aan hun professionaliteit.

Leren & Ontwikkelen

Vacature Overzicht

De gezondheid en fitheid van medewerkers vindt Wuestman belangrijk. Wanneer je gezond en fit bent, heb je meer energie en zit je lekkerder in je vel. Het draagt bij aan meer plezier in je werk en dat is wat we graag willen zien. Daarom biedt Wuestman medewerkers een vitaliteitsprogramma aan.

Vitaliteit