Leren en Ontwikkelen
Leren en Ontwikkelen

Leren & Ontwikkelen

Hoe ga jij je ontwikkelen bij Wuestman?

Bij Wuestman worden medewerkers uitgedaagd zich te blijven ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Of dat zij beter worden in wat ze al doen. Daarom biedt Wuestman medewerkers de mogelijkheid cursussen en trainingen te volgen, zodat zij kunnen blijven werken aan hun professionaliteit. In kennis, vaardigheden en/of persoonlijke competenties. Graag vertellen we iets over hoe jij je kan ontwikkelen binnen Wuestman. 

Gedurende de eerste weken wordt je als nieuwe medewerker overspoeld met informatie. Naast je kennismaking met collega’s leer je je nieuwe werkomgeving kennen. Onze bedrijfssoftware zal ook enigszins nog onbekend zijn, evenals onze dienstverlening. Kortom: waarschijnlijk komt er in de eerste weken behoorlijk veel op je af. Daarom geeft Wuestman je alle ruimte om kennis te maken. Je leert middels een intensief inwerkprogramma in 2 maanden tijd het bedrijf, onze dienstverlening, de medewerkers en de klanten kennen. Je wordt begeleid door een collega en leert van zowel collega’s als nauw betrokken leveranciers. Na het doorlopen van het inwerkprogramma kun je uitstekend aan de slag in jouw nieuwe functie.

Voor Wuestman medewerkers bieden we verschillende trainingen en cursussen aan, afhankelijk van je functie. Zo is het mogelijk een cursus huisvesting als adviseur Projectinrichting te volgen of een cursus Google Adwords als marketing medewerker. We willen graag dat je binnen jouw vakgebied een professional bent én blijft.

De kosten voor het volgen van een trainingen en cursussen worden door Wuestman volledig vergoed op basis van een afschrijvingssysteem. Dit houdt in dat de kosten door Wuestman rechtstreeks aan de opleidende instantie worden betaald en dat zo gauw de opleiding is afgerond er een afschrijftermijn in gaat van 24 maanden. Indien het dienstverband voor die tijd wordt beëindigt wordt een gelijkelijk deel van de nog resterende termijnen met jouw laatste salarisbetaling verrekend. Naast kosten voor de opleiding komen ook de kosten voor studiemateriaal en examenkosten voor vergoeding in aanmerking.

Verder ontvang je geregeld interne trainingen. Deze trainingen wordt veelal verzorgt door collega’s en/of leveranciers. Zo worden bij Wuestman geregeld ‘pizzasessies’ gehouden. Als team wordt een overheerlijke pizza gegeten, terwijl je getraind wordt over nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied. Een aantrekkelijke trainingswijze voor zowel het teamverband als het verruimen van je persoonlijke kennis.