Stage en afstuderen

Stage en afstuderen
Stage en afstuderen 2.0

Stage lopen bij Wuestman

Ga voor een stage die ertoe doet

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage of afstudeeropdracht? Kom stage lopen bij Wuestman! Bij Wuestman leer je in de praktijk, door actief het werkveld te ontdekken en inzicht te krijgen in je eigen kwaliteiten. Je wordt begeleid door enthousiaste collega's die je helpen om jezelf te ontwikkelen en je persoonlijke doelen te bereiken. Of je nu interesse hebt in marketing, sales, ontwerp of techniek, bij Wuestman vind je een stage die bij je past.

 

 Bekijk onze openstaande stage vacatures

Je kunt bij Wuestman stage lopen binnen verschillende expertises: Projectinrichting, Audiovisueel, Facilitair & Supplies en marketing. Afhankelijk van je opleiding en interesses kun je een stage vinden die bij je past. Je maakt deel uit van een professioneel en enthousiast team dat werkt aan gemeenschappelijke doelen. Je draagt bij aan deze bedrijfsdoelen door te werken aan individuele en gezamenlijke stageopdrachten, zowel vanuit je opleiding als vanuit de expertise waarbinnen je actief bent.

Een stageperiode bij Wuestman kan variëren van een paar weken tot een jaar. Ontdek hieronder welke stage er bij jou past en lees meer informatie over de mogelijke stageopdrachten binnen Projectinrichting, Audiovisueel, Facilitair & Supplies en Marketing.

1
Stage Interieurontwerp

Creëer inspirerende en comfortabele ruimtes

Stap in de wereld van projectinrichting en laat je creativiteit de vrije loop tijdens een boeiende stage bij Wuestman. Als stagiair interieurontwerp bij projectinrichting krijg je de unieke kans om betrokken te zijn bij het ontwerp, de planning en de uitvoering van diverse grote projecten. Je zult samenwerken met ervaren professionals en waardevolle ervaring opdoen in het creëren van functionele, esthetische en inspirerende werkplekken.

Van het ontwikkelen van indelingen en het selecteren van meubilair tot het coördineren van leveringen en het beheren van budgetten, je zult een integraal onderdeel zijn van het projectteam. Wuestman biedt een stimulerende omgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en je passie voor design en projectmanagement kunt verkennen.

2
Stage Marketing

Ontwikkel jezelf op het gebied van online en offline marketing

Ben jij de marketeer van de toekomst? Laat je ideeën tot leven komen en geef jouw carrière een vliegende start met een stage bij Wuestman. Als marketingstagiair krijg je de kans om met toffe projecten te werken en je vaardigheden te ontwikkelen. Bij Wuestman geloven we in jong talent en bieden we de ondersteuning die je nodig hebt om het beste uit je stageperiode te halen.

Stages Wuestman

''Stage lopen bij Wuestman is voor mij echt belangrijk geweest in mijn ontwikkeling en heeft zowel op professioneel als op persoonlijk vlak een blijvende indruk gemaakt. Ik kreeg veel verantwoordelijkheid en kon actief bijdragen aan de groei van het bedrijf.''

Damian, marketeer Wuestman

3
Stage Junior Accountmanager

Stap in de commerciële wereld en ontdek jouw passie voor sales

Als stagiair Junior Accountmanager bij Wuestman werk je samen met ervaren professionals en leer je de fijne kneepjes van het vak. Bereid je voor op een leerzame en uitdagende stage waar je je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau tilt. Je zult betrokken zijn bij het volledige verkoopproces binnen de expertise Facilitair & Supplies, van klantinteractie tot het sluiten van deals. Wuestman biedt daarbij een dynamische werkomgeving waarin je samen met je collega's de kunst van het verkopen gaat ondervinden.

4
Stage Audiovisuele Techniek

Breng jouw passie voor techniek en installatie tot leven.

Ben jij geïnteresseerd in de kracht van technologie en wil je deel uitmaken van een gezellig team dat de toekomst vormgeeft? Kies dan voor de stage Audiovisueel Techniek bij Wuestman. Deze expertise levert innovatieve audiovisuele technieken en ICT oplossingen. Denk daarbij aan professionele presentatiedisplays, projectieschermen, narrowcasting systemen, oplossingen voor videoconferencing en bediening- en besturingssystemen. Al deze technieken worden in zakelijke omgevingen bij klanten geïntegreerd.

Als stagiair Audiovisuele Techniek maak je deel uit van een professioneel installatieteam. Hier krijg je de gelegenheid om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen en deel te nemen aan innovatieve projecten. Als Audiovisueel stagiair ben je een belangrijke schakel binnen Wuestman en zorgen we samen voor vernieuwing en vooruitgang.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag stage lopen bij een leuk bedrijf, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren bij Wuestman. Bekijk onze openstaande stage vacatures of laat je interesse voor een andere stage achter via onze contactpagina. Ook voor vragen en aanvullende informatie verwijzen we je graag door naar ons contactformulier. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

 Stel hier je vraag