Stages en afstudeerders
Stage en Afstuderen

Stage & Afstuderen

Durf jij de uitdaging aan?

Stage lopen bij Wuestman? Dat kan. Als erkend leerbedrijf biedt Wuestman stages voor Commercie, Marketing en Techniek. Volg je een MBO, HBO of Universitaire opleiding en zoek je een stageplek of afstudeeropdracht, dan hebben we een leuk en interessant stage-aanbod voor je.

Wuestman biedt gevarieerde en zelfstandige stageplaatsen aan, waarbij je voldoende begeleiding ontvangt en ruimte krijgt om jezelf te ontplooien binnen je eigen vakgebied.

Je kunt bij Wuestman stage lopen binnen Commercie, Marketing en Techniek. We hebben drie verschillende afdelingen waar je hier binnen stage kunt lopen; Projectinrichting, Audiovisueel en Office Supplies. Afhankelijk van je opleiding en interesses kun je op één of meerdere afdelingen stage lopen. Tijdens je stage maak je onderdeel uit van een professioneel en enthousiast team die werkt aan gemeenschappelijke doelen. Je draagt bij aan deze doelen door te werken aan individuele stageopdrachten. Dit zijn opdrachten vanuit je opleiding en vanuit de afdeling waarbinnen stage loopt. Tijdens je stageperiode maak je echt onderdeel uit van het team. Je leert samenwerken, doelen halen, werken aan professionaliteit, creativiteit en flexibiliteit. Een betere leerweg is er niet. Er staat je een leuke en uitdagende stage te wachten waar volop ruimte is om je talenten te ontwikkelen.

Een stageperiode bij Wuestman kan vanaf een paar weken tot een jaar zijn. Bekijk de beschikbare stageplaatsen en lees meer over de mogelijke stageopdrachten voor Commercie, Marketing en Techniek. 

Bekijk onze openstaande (stage) vacatures

Voor HBO en Universitaire studenten biedt Wuestman uitdagende afstudeeropdrachten aan. Dit kan voor Commercie, Marketing en Personeel & Organisatie zijn. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een marktonderzoek, het uitwerken van een businessplan, het in de markt zetten van een nieuw product of het schrijven van een communicatieplan. Maar ook het opzetten van een beoordelingssysteem of het opzetten van opleidingsbeleid behoren tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de opleiding kan een passende afstudeeropdracht uitgevoerd worden. Vraag meer informatie aan over de mogelijkheden.