Vitaliteit

Vitaliteit

Wuestman wil graag een gezonde organisatie zijn en dat begint bij een goede gezondheid en fitheid van onze medewerkers. Wanneer je gezond en fit bent, heb je meer energie en zit je lekkerder in je vel. Het draagt bij aan meer plezier in je werk en dat is wat we graag willen zien. Daarom ondersteunt Wuestman actief de gezondheid en vitaliteit van alle teamleden.

Veel kantoorbanen kenmerken zich door veel zittend werk, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen. Regelmatige lichamelijke inspanning is cruciaal; het verhoogt de energie en vermindert het risico op zowel fysieke als psychische gezondheidsproblemen. Om deze reden hebben we een vitaliteitsprogramma opgesteld.

Het vitaliteitsprogramma moedigt medewerkers aan om in beweging te blijven, maar ook om je rust te vinden wanneer dat nodig is.

  • Wandelen: Tweewekelijks organiseren we een gezamenlijke wandeling van een uur, deels tijdens de pauze en deels tijdens werktijd.
  • Pilates en kickboksen: Wekelijks worden er door lokale sportscholen uit Harderwijk pilates- en kickbokslessen aangeboden bij ons op kantoor, deels tijdens werktijd en deels in eigen tijd.
  • Massage: Op ons kantoor is een WellSystem massagebed geïnstalleerd, dat medewerkers wekelijks kunnen gebruiken.
  • Vers fruit: We bieden onze medewerkers vers fruit aan.

Naast het stimuleren van lichamelijke inspanning, helpt Wuestman medewerkers ook op mentaal vlak. We willen stress en spanning tegengaan en kiezen voor een positieve instelling bij medewerkers. Medewerkers die behoefte hebben aan een luisterend oor of specifieke ondersteuning, kunnen altijd terecht bij een vertrouwenspersoon binnen de organisatie. Ook heb je toegang tot specialisten die je verder kunnen helpen wanneer dat nodig is. Als organisatie zijn we er voor je!