Vitaliteit
Vitaliteit

Vitaliteit

Wuestman wil graag een gezonde organisatie zijn en dat begint bij een goede gezondheid en fitheid van onze medewerkers. Wanneer je gezond en fit bent, heb je meer energie en zit je lekkerder in je vel. Het draagt bij aan meer plezier in je werk en dat is wat we graag willen zien. Daarom ondersteund Wuestman de gezondheid en vitaliteit van medewerkers.

Met een kantoorbaan zitten we vaak te veel en bewegen we te weinig. Niet goed voor onze gezondheid. Lichamelijke inspanning geeft daarentegen energie en verkleint de kans op fysieke- en psychische gezondheidsklachten. Daarom ondersteund Wuestman medewerkers met het vitaliteitsprogramma SelfCare. Met dit programma kunnen medewerkers werken aan een gezonde levensstijl. Medewerkers worden gestimuleerd meer te bewegen door onder andere meer stappen te maken op een dag, meer trappen te betreden en meer te sporten. Middels het programma SelfCare worden de persoonlijke gezondheidsstatistieken bijgehouden en worden medewerkers online gecoacht.

Naast het stimuleren van lichamelijke inspanning, helpt Wuestman medewerkers ook op mentaal vlak. We willen stress en spanning tegengaan en kiezen voor een positieve instelling bij medewerkers. Wanneer er behoeft is aan een luisterend oor of hulp nodig hebt, dan zijn we er als organisatie. Medewerkers kunnen bij Wuestman terecht bij een vertrouwenspersoon. Ook heb je toegang tot specialisten die je verder kunnen helpen wanneer dat nodig is. Als organisatie willen we er voor je zijn!