Welkom bij Wuestman!

Werken-bij-Wuestman
Werving en Selectie

Werving & Selectie

Ben jij de beste match?

Het traject voor Werving & Selectie is iets dat Wuestman volledig zelf doet. We willen namelijk de beste match kunnen maken tussen medewerkers en onze organisatie. We zijn op zoek naar unieke medewerkers die uitblinken in hun vakgebied en vinden het daarbij belangrijk jezelf te kunnen zijn.

Hoe we dat doen? Dat lees je op deze pagina. We vertellen je graag hoe wij onze mensen selecteren en wat je te wachten staat als je bij ons gaat solliciteren. 

Geregeld zijn er vacatures bij Wuestman. Vacatures worden altijd op de website geplaatst en via verschillende mediakanalen en vacaturesites onder de aandacht gebracht. Wuestman werkt niet met uitzendbureaus en recruiters, maar verzorgt de werving van nieuwe medewerkers geheel zelf. Sollicitaties kunnen online ingediend worden, waarna op korte termijn een eerste reactie volgt. Het is van belang dat je een duidelijke en goede motivatie schrijft, zodat we exact weten waarom jij bij Wuestman wilt werken. Wat voeg jij toe aan het team waarbinnen jouw functie valt? We zijn altijd weer benieuwd naar de reacties op onze vacatures. Wanneer je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek gaat de sollicitatieprocedure verder met het selecteren van de juiste kandidaat.

We vinden het belangrijk om de juiste match te maken tussen onze medewerkers en onze organisatie. We willen er zeker van zijn dat iemand bij ons past. Dit betekent dat we niet allemaal gelijk zijn, maar wel dezelfde drive hebben. Juist de variatie in persoonlijkheid en competenties maken onze teams zo sterk en succesvol.
We starten de selectie met een kennismakingsgesprek, waarin we je persoonlijke gegevens, je prestaties en motivatie bespreken. Nadat alle geselecteerde kandidaten een kennismakingsgesprek gehad hebben, maken we een tweede selectie. Ben je hierbij geselecteerd dan volgt er een vervolggesprek. Een persoonlijkheidstest en/of rollenspel kan deel uitmaken van dit gesprek, afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert. Ook een dagdeel meedraaien in het toekomstige team kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Wanneer jij onze uitgebreide sollicitatieprocedure doorstaan hebt, feliciteren en verwelkomen we je graag bij onze organisatie.

We zijn continu op zoek naar enthousiaste en ambitieuze studenten die stage willen lopen of een afstudeeropdracht willen doen. Dit kan zijn op het gebied van Projectinrichting, Audiovisueel, Facilitair & Supplies en marketing. Bekijk de stagemogelijkheden en solliciteer.

De start van iedere sollicitatie naar een stage of afstudeeropdracht begint bij de uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden jouw interesses & competenties besproken, en gekeken hoe deze bij Wuestman verder ontwikkeld kunnen worden. Kort na het gesprek krijg je te horen of je daadwerkelijk stage kan lopen bij één van de expertises binnen Wuestman.