Projectinrichter

Kantoormeubelen Utrecht

Ontwerp & leverancier kantoorinterieur in Utrecht

Wil je graag een nieuwe kantoorinrichting in Utrecht of omstreken? Wuestman Projectinrichting creëert samen met jou een comfortabele en inspirerende werkomgeving. We zijn niet alleen leverancier van kantoormeubelen in Utrecht en omgeving, we ontwerp ook volledige inrichtingen voor je werkomgeving.

Dit kan voor een enkele kantoorruimte zijn of voor jullie complete inrichting en van een vrij traditionele werkvorm tot werkvormen voor hybride werken. Voor wanden, vloeren, verlichting t/m het kantoormeubilair. We creëren samen een werkomgeving waar je trots op bent.

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? We gaan graag met jullie inrichting aan de slag!

Maak een afspraak
Whitepaper

Je vindt bij Wuestman allerlei soorten kantoormeubelen voor je bedrijfspand in Utrecht. Wanneer je op zoek bent naar nieuw meubilair, is het goed om direct rekening te houden met de ergonomische aspecten. Hieronder benoemen we een aantal van onze ergonomische kantoormeubelen.

Bij het kiezen van een bureaustoel adviseren we om te kiezen voor een ergonomische bureaustoel. Hierbij is het onder andere van belang dat de stoel te verstellen is in hoogte, dat de armleuningen aan te passen zijn en dat de rugleuning aan te passen is op het lichaam.

Bij een goede stoel hoort een goed bureau. Hiervoor adviseren we een zit-sta bureau. Je kunt gemakkelijk wisselen tussen staand- en zitten werken, wat positieve gevolgen heeft om het lichaam.

Wuestman levert uiteraard ook al het meubilair andere ruimtes, zoals vergaderruimtes, werkcafés en ontvangstruimtes. Hierbij zorgen we ervoor dat de meubelen aansluiten op jullie organisatie en medewerkers.

Je kunt bij ons terecht voor je complete kantoorinrichting, van ontwerp tot en met de realisatie. Onze eigen interieurontwerpster maakt de meest spraakmakende interieurontwerpen. Als projectinrichter in Utrecht en omgeving doen we dat ook graag voor jouw organisatie.

In zo'n ontwerp komen allerlei facetten aan de orde die onze projectinrichters tijdens een persoonlijk gesprek met je doornemen. Denk bijvoorbeeld aan jullie toekomstplannen, jullie huidige en gewenste werkwijze, jullie bedrijfsidentiteit en de fysieke eigenschappen van de in te richten ruimten. Allerlei facetten die wij als de projectadviseur voor kantoormeubelen in Utrecht en omgeving terugbrengen in een interieurontwerp voor jullie nieuwe werkomgeving.

Jullie interieurontwerp geeft een reëel beeld van wat je kunt verwachten. Als leverancier van kantoormeubelen in Utrecht zijn wij in staat je een kijkje te geven in de toekomstige inrichting van jullie nieuwe werkomgeving. Middels een 3D-animatie verrassen wij je met een uiterst goed ontwerp van jullie nieuwe inrichting. Het is zelfs mogelijk om de toekomstige inrichting in te stappen door middel van VR.

Niet alleen kantoormeubelen zijn een onderdeel van zo'n ontwerp, maar veel meer facetten van de werkomgeving zijn hierin opgenomen. Denk bijvoorbeeld ook aan jullie vloeren, wanden, wandbekleding, raamdecoratie en verlichting. Kortom; we verzorgen jullie complete kantoorinrichting. Als professionele leverancier van kantoormeubelen Utrecht werken we bovendien samen met Wuestman Audiovisueel voor de levering van audiovisuele oplossingen. Slimme en doordachte audiovisuele middelen die we uitstekend integreren in jullie nieuwe kantooromgeving. Op deze manier weten we jullie werkomgeving een totale metamorfose te geven.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Als modern familiebedrijf hebben we het predicaat hofleverancier, wat voor ons betekent dat we altijd voor een optimale ervaring gaan. We overtreffen graag de verwachtingen van onze klanten. Dit merk je in onze performance als het gaat om de levering van kantoormeubelen in Utrecht en de omgeving. Je kunt rekenen op vakkundige professionals, uitstekende presentaties, spraakmakende ontwerpen en een feilloze realisatie. Mogen we voor jullie aan de slag gaan?

Als professionele kantoorinrichter maken wij graag het verschil bij het leveren van kantoormeubelen in Utrecht en omgeving. Ook bij jullie organisatie willen we dat met veel plezier doen! Neem contact met ons op om kennis te maken of te starten met een interieurontwerp voor je eigen organisatie.

Maak een kennismakingsafspraak, zodat we jullie plannen kunnen doornemen en kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. Als projectinrichter voor kantoormeubelen in de regio Utrecht staan wij met veel enthousiasme voor je klaar!