Interieurontwerp

Het inzichtelijk maken van jullie nieuwe inrichting

Een interieurontwerp geeft je een goed beeld van jullie nieuwe inrichting. Alle elementen van jullie nieuwe werkomgeving komen in het interieurontwerp samen en zijn op elkaar afgestemd. Niet alleen kleuren, materialen en het meubilair, maar ook jullie werkprocessen, werkwijze, ruimten en faciliteiten. Alleen met een interieurontwerp kunnen al deze verschillende facetten als eenheid inzichtelijk worden gemaakt. Er is kennis, ervaring en expertise voor nodig. Onze interieurarchitecten helpen je met veel plezier aan een verrassend goed interieurontwerp.

Onze interieurarchitecten weten als geen ander hoe zij in hun interieurontwerp de ambitie van jullie organisatie kunnen uitdragen en de identiteit van jullie organisatie kunnen versterken. Waar willen jullie als organisatie naar toe? Welke activiteiten zijn voor jullie belangrijk? Waar staan jullie voor en vanuit welke kernwaarden werken jullie? Een interieurarchitect vertaalt jullie eigen businesscase vakkundig naar een eersteklas interieurontwerp. Hiertoe wordt een ultieme combinatie gevormd van design en functionaliteit.  

Naast het vertalen van jullie ambitie en identiteit is het creëren van werkgeluk een belangrijk onderdeel van ons interieurontwerp. Werkgeluk is essentieel voor iedere organisatie. Werkgeluk heeft namelijk een positieve invloed op het welzijn van medewerkers en prestaties van de organisatie. Aan de hand van een aantal werkgelukfactoren vertalen wij werkgeluk naar de werkvloer. Zo hebben we werkgelukfactoren als vitaliteit, duurzaamheid, ergonomie, ontspanning, rust en diversiteit. De werkgelukfactoren die voor jullie organisatie waardevol zijn, verwerken onze interieurarchitecten in jullie interieurontwerp. 

Naast het uitdragen van jullie ambitie, het versterken van jullie identiteit en het integreren van onze werkgeluksfactoren, besteden onze interieurarchitecten veel aandacht aan jullie werkprocessen, werkwijze, ruimten en faciliteiten in het interieurontwerp. Iedere ruimte wordt optimaal ingericht op basis van deze zeven elementen. Dit doen onze interieurarchitecten op basis van hun uitgebreide ervaring en rijkelijke expertise van projectinrichting, in combinatie met de tools die zij voor handen hebben. Alle elementen worden op elkaar afgestemd middels vormen, kleuren en materialen. Afhankelijk van jouw project omvat ons interieurontwerp een totaalinrichting met projectstoffering, zon- en lichtwering, wandmontage en wandbekleding, meubilair en/of audiovisuele middelen. Al deze zaken maken integraal onderdeel uit van het interieurontwerp, zodat er geen deeloplossingen voorkomen, maar sprake is van eenheid en balans. Op basis van ons interieurontwerp maak je de perfecte vertaling van organisatie naar praktijk. 

Wanneer we het interieurontwerp klaar hebben, presenteren we dit met veel plezier aan jou en je projectteam. Dit doen we aan de hand van 3D-animaties, ondersteund met vlekkenplannen, moodboards, sfeerimpressies en/of overeenkomstige referenties. Je krijgt hierdoor een uiterst goed beeld van jullie nieuwe werkomgeving. 

Voor jouw gaan we graag aan de slag met het maken van een interieurontwerp. Een ontwerp dat jullie organisatie op een spraakmakende en deskundige wijze weet te vertalen naar de ultieme werkomgeving. Neem contact met ons op voor door het formulier op deze pagina in te vullen of door ons te bellen via 0341-462089. Mailen kan natuurlijk ook: projectinrichting@wuestman.nl. Met ons interieurontwerp maken we voor jou en je collega's de ultieme werkomgeving. 

 • Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA