Interieurontwerp

Interieurontwerp

De creatie van jouw werkomgeving

Een interieurontwerp geeft een goed beeld van jullie nieuwe inrichting. Wij stemmen alle elementen van een nieuwe werkomgeving in het interieurontwerp op elkaar af. Van vloeren, wanden, raamdecoratie en verlichting tot het meubilair en de audiovisuele faciliteiten. Door het creatief toepassen van vormen, kleuren en materialen op de verschillende inrichtingscomponenten, creëren wij een gebalanceerde sfeer en beleving die volledig past bij de identiteit, ambitie, werkwijze en werkprocessen van jullie organisatie. 

Met een interieurontwerp maken we al deze verschillende facetten als eenheid inzichtelijk. Hier is kennis, ervaring en expertise voor nodig. Onze interieurarchitecten van Projectinrichting helpen je met veel plezier aan een verrassend goed interieurontwerp.

Vraag een interieurontwerp aan

Met een interieurontwerp maken we een vakkundige vertaling van jullie organisatie naar de werkvloer. Dit doen we aan de hand van een bedrijfsinventarisatie. Hierin stellen we onder andere de identiteit en de ambities van jullie organisatie vast middels harde en zachte kernwaarden. Bij harde kernwaarden kun je denken aan de context van een organisatie, zoals de branche, de omgeving en de huisstijl. Maar ook budget en doelstellingen zijn hier onderdeel van. De zachte kernwaarden hebben meer te maken met de mensen en de cultuur binnen jullie organisatie.

Naast de kernwaarden inventariseren we jullie werkwijze en werkprocessen. De werkwijze en werkprocessen spelen namelijk een belangrijke rol in de nieuwe inrichting. Op basis hiervan bepalen we de indelingen van ruimten, voorzieningen, faciliteiten, kleuren en materialen. Onze interieurarchitecten helpen je graag om al deze inrichtingscomponenten op een vakkundige wijze te vertalen naar een eersteklas interieurontwerp. 

Naast het vertalen van de identiteit, ambitie, werkwijze en werkprocessen van jullie organisatie, is het creëren van werkgeluk een speerpunt in ons interieurontwerp. Door werkgeluk te integreren in onze interieurontwerpen, zorgen we er als projectinrichter voor dat mensen meer werkcomfort en werkplezier ervaren. Wanneer mensen meer werkcomfort en werkplezier ervaren, presteren ze beter, is er minder kans op uitval en gaan de resultaten van de organisatie omhoog.

We zien werkgeluk voor zowel de werknemer als de werkgever als een positief element. Het creëren van werkgeluk doen we aan de hand van onze unieke werkgelukfactoren. Zo hebben we werkgelukfactoren als vitaliteit, duurzaamheid, ergonomie, ontspanning, rust, identiteit en diversiteit. De voor jouw organisatie gewenste werkgelukfactoren weten onze interieurarchitecten op een aansprekende en integrale wijze te vertalen naar jullie interieurontwerp. Neem contact met ons op voor een uniek interieurontwerp voor jullie organisatie, waar werkgeluk de essentie van het succes vormt.

Ja, ik wil een interieurontwerp!

Vraag een interieurontwerp bij ons aan. Onze interieurarchitecten gaan graag voor jullie aan de slag.

Aanvragen
Whitepaper

Om te komen tot de meest ultieme inrichting voor jullie organisatie is een vakkundig interieurontwerp van groot belang. Voor het maken van een interieurontwerp doorlopen we samen een helder stappenplan die uit vier fases bestaat: 

Fase 1: Bedrijfsinventarisatie
We starten met een bedrijfsinventarisatie, waarin we jullie identiteit, ambitie, werkwijze en werkprocessen inventariseren. Ook bepalen we samen welke werkgelukfactoren voor jullie organisatie waardevol zijn, zodat we deze kunnen integreren in het interieurontwerp. Verder kijken we naar de ruimten en werpen we een eerste blik op kleuren, materialen en vormen.

Fase 2: Concept interieurontwerp
Na de bedrijfsinventarisatie gaat één van onze interieurarchitecten voor jullie aan de slag met het maken van een concept interieurontwerp. We maken een eerste vertaling van de bedrijfsinventarisatie naar jullie nieuwe werkomgeving. We beginnen met een vlekkenplan voor de verschillende ruimten op basis van jullie werkwijze en werkprocessen. Vervolgens selecteren we kleuren, materialen en vormen die passen bij de identiteit en ambities van jullie organisatie. Uiteraard integreren we onze werkgelukfactoren in het interieurontwerp, dat we vervolgens aan jou en je collega's presenteren.

Fase 3: Voorlopig interieurontwerp
Tijdens de presentatie van het concept interieurontwerp, vragen we jullie feedback te geven op verschillende punten van het interieurontwerp. Wanneer jullie feedback hebben gegeven, zullen we dit verwerken en het ontwerp omzetten naar een voorlopig interieurontwerp. Het voorlopig interieurontwerp wordt gedigitaliseerd in een 3D animatie en aan jullie voorgelegd om vervolgens naar de laatste ontwerpfase te gaan.

Fase 4: Definitief interieurontwerp
Wanneer jullie het voorlopig interieurontwerp goedgekeurd hebben, gaat ons projectteam over tot de definitieve invulling van het plan. Nauwkeurig wordt een definitieve invulling gegeven aan het meubilair, de audiovisuele middelen, de wand- en raamdecoratie, de vloeren en de verlichting. Alles wordt secuur uitgewerkt tot in detail, met als eindresultaat: het definitief interieurontwerp voor jullie nieuwe werkomgeving.    

Wanneer we het definitief interieurontwerp klaar hebben, presenteren we dit met veel plezier aan jou en je team. Vanuit het definitief interieurontwerp verzorgen we met ons team projectmanagement vervolgens graag de realisatie. Onder begeleiding van een deskundige projectleider maken we de vertaling van interieurontwerp naar de praktijk. 

We gaan graag voor jullie organisatie aan de slag met het maken van een interieurontwerp. Een interieurontwerp dat op een prachtige en aansprekende wijze alle facetten van jullie organisatie weet te vertalen naar de meest ultieme werkomgeving. Een werkomgeving waar werkgeluk de essentie van het succes is.

Neem contact met ons op om een interieurontwerp aan te vragen door het formulier in te vullen of bel ons via 0341-462089. Mailen kan ook: projectinrichting@wuestman.nl.

Met ons interieurontwerp maken we graag het verschil voor jullie organisatie! 

Info
Ashley de Jager
Projectinrichting