Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting met een hart voor werkgeluk

Voor jouw organisatie realiseren we graag de ultieme kantoorinrichting. Of dat nu voor een bepaalde ruimte of een complete kantoorinrichting is; we maken graag het verschil voor jullie organisatie! Onze adviseurs en interieurarchitecten weten de identiteit en ambitie van jouw organisatie op een spraakmakende wijze om te zetten in de juiste sfeer en beleving.

Verder zorgen we ervoor dat jullie werkwijze en werkprocessen perfect geïntegreerd worden in jullie nieuwe kantoorinrichting. En met onze unieke werkgelukfactoren voorzien we jou en je collega's straks dagelijks van meer werkgeluk. Mogen we jou en je collega's eens aangenaam verrassen met een nieuwe kantoorinrichting?

Ik wil een nieuwe kantoorinrichting

Het adviseren, ontwerpen en realiseren van aansprekende kantoorinrichting, met werkgeluk als uitgangspunt, is waar Wuestman Projectinrichting in uitblinkt. Voor jouw organisatie weten we de meest ultieme kantoorinrichting te realiseren, waar jij en je collega's meer werkplezier en werkcomfort kunnen ervaren.

Ook zijn we specialist in het realiseren van werkomgevingen voor hybride werken. Allereerst vertalen we jullie identiteit en ambities naar een spraakmakende kantoorinrichting. Ook zorgen we ervoor dat jullie werkwijze en werkprocessen uitstekend geïntegreerd worden in de kantoorinrichting.

Als kantoorinrichter onderscheiden wij ons door werkgeluk van medewerkers centraal te stellen, zowel in onze werkomgevingen als in onze werkwijze zie je dat terug. Ten eerste worden onze werkomgevingen ontworpen op basis van een aantal werkgeluksfactoren, de menselijke factoren die voor jullie organisatie van belang zijn.

Onze werkgelukfactoren:

  • Vitaliteit
  • Ergonomie
  • Rus
  • Ontspanning
  • Diversiteit
  • Functionaliteit

Jullie werkgeluk staat centraal om tot de meest ultieme kantoorinrichting voor jullie organisatie te komen. Dit begint bij een persoonlijk gesprek en een deskundig huisvestigingsadvies. Middels een Quickscan inventariseren en analyseren we jullie werkomgeving, zodat we een goed beeld krijgen van wie jullie zijn, wat jullie drive is en hoe jullie te werk (willen) gaan.

Een van onze ervaren interieurontwerpers gaat vervolgens aan de slag met het creëren van een spraakmakende kantoorinrichting voor jullie organisatie. Na akkoord werken we het interieurontwerp uit in een concreet voorstel. Als jullie tevreden zijn, verzorgen we de realisatie onder begeleiden van onze projectmanagers.

Met een ontwerp van onze kantoorinrichters krijg je een goed beeld van de daadwerkelijke realisatie. In het ontwerp zijn dan ook alle elementen van jullie nieuwe kantoorinrichting op een deskundige wijze op elkaar afgestemd. Van wanddecoraties tot vloerbedekking, verlichting, meubilair, maar ook audiovisuele oplossingen.

Bij Wuestman hebben we namelijk ook een audiovisuele afdeling. Samen met de professionals van audiovisueel, kunnen we je een integrale werkomgeving bieden; het beste van twee werelden in één concept. De audiovisuele apparatuur integreren we op een strakke wijze in jullie nieuwe werkomgeving. Denk bijvoorbeeld aan (interactieve) presentatieschermen, videoconference systemen, Narrowcasting oplossingen, audiovoorzieningen en roombooking systemen.

Wil je ook die fijne warme sfeer en die goed werkende faciliteiten in jullie kantoorinrichting? Een kantoorinrichting die gezelligheid en sfeer uitstraalt? Een kantoorinrichting die past bij jullie identiteit en ambities? En waarin beeld, geluid en omgeving optimaal op elkaar zijn afgestemd?

Wij helpen je graag verder. Maak een afspraak door het formulier op deze pagina in te vullen of bel ons via 0341-462089.

Kom in contact en bespreek de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Onze inrichtingsadviseurs en interieurarchitecten laten je graag zien hoe jullie komen tot de meest ultieme kantoorinrichting voor jullie organisatie, een kantoorinrichting waar jij en je collega's meer werkgeluk zullen ervaren!

Natanja Van Nieuwenhuizen, commercieel medewerker