kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Wuestman Projectinrichting - spraakmakende kantoorinrichting

Het leveren van aansprekende kantoorinrichting, dat is waar Wuestman projectinrichting in uitblinkt. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van toekomstgerichte kantooromgevingen die een weerspiegeling van de identiteit van uw organisatie zijn. Wij leveren dan ook unieke werkplekken, ontvangst- en vergaderruimtes waaruit dit specialistische karakter blijkt. Functionele en inspirerende ruimtes die gericht zijn op Het Nieuwe Werken. Ruimtes waar u, uw medewerkers en bezoekers positieve energie van krijgen.

Vraag een interieurontwerp aan!

Vanaf de tekentafel tot de plaatsing, wij kunnen uw kantoorinrichting volledig verzorgen. Dat begint bij een persoonlijk gesprek. Eén van onze ervaren interieurarchitecten gaat graag met u om tafel om te sparren over uw kantoorinrichting. Ons doel is werkplekinrichting, ontvangst- en vergaderruimtes te realiseren die uw verwachtingen doen evenaren of zelfs overtreffen. Een kantoorinrichting die aansluit op uw wensen en past bij de cultuur en het imago van uw organisatie. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw kantoorinrichting? Bezoek dan onze pagina omtrent referenties kantoorinrichting.

Naast kantoorinrichtingen leveren wij unieke audiovisuele middelen. Denk hierbij aan: (interactieve) presentatieschermen, videoconference systemen, narrowcasting oplossingen, audiovoorzieningen en centrale bedieningssystemen voor uw kantooromgeving. Wij volgen de technische ontwikkelingen op de voet, zodat ons aanbod altijd up-to-date is. Ons aanbod audiovisuele middelen bestaat uit kwaliteitsmerken die professionals verder brengen. Stuk voor stuk audiovisuele oplossingen die communicatie in elke ruimte op een zeer hoog niveau brengt. Dus ook voor uw ruimte! Het grote voordeel voor u ligt in de slimme combinatie van innovatieve en betrouwbare audiovisuele middelen en toonaangevende kantoorinrichting. Daarbij staat comfort en gemak centraal.

Wilt u een ruimte met spraakmakende kantoorinrichting creëren? Een ruimte die gezelligheid en sfeer uitstraalt? En waarin beeld, geluid en omgeving optimaal op elkaar zijn afgestemd? Het maakt niet uit of u uw kantoorinrichting geheel of gedeeltelijk aan ons wilt uitbesteden, wij helpen u graag verder. En wist u dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor audiovisuele middelen/apparatuur? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0341-462089 of een e-mail te sturen naar projectinrichting@wuestman.nl. Onze interieurarchitecten vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden omtrent een verrassend ontwerp voor uw nieuwe kantoorinrichting.

 • Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA