Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting met een hart voor werkgeluk

Voor jouw organisatie realiseren we graag de ultieme kantoorinrichting. Of dat nu voor een bepaalde ruimte of een complete kantoorinrichting is; we maken graag het verschil voor jullie organisatie! Onze adviseurs en interieurarchitecten weten de identiteit en ambitie jouw organisatie op een spraakmakende wijze om te zetten in de juiste sfeer en beleving. Ook zorgen we dat jullie werkwijze en werkprocessen perfect geïntegreerd worden in jullie nieuwe kantoorinrichting. En met onze unieke werkgelukfactoren voorzien we jou en je collega's straks dagelijks van meer werkgeluk. Mogen we jou en je collega's eens aangenaam verrassen met een nieuwe kantoorinrichting?

Het adviseren, ontwerpen en realiseren van aansprekende kantoorinrichting, met werkgeluk als uitgangspunt, is waar Wuestman Projectinrichting in uitblinkt. Voor jouw organisatie weten we de meest ultieme kantoorinrichting te realiseren, waar jij en je collega's meer werkplezier en werkcomfort kunnen ervaren. Ook zijn we specialist in het realiseren van werkomgevingen voor hybride werken. Allereerst vertalen we jullie identiteit en ambities naar een spraakmakende kantoorinrichting. Ook zorgen we ervoor dat jullie werkwijze en werkprocessen uitstekend geïntegreerd worden in de kantoorinrichting. Maar waar wij echt in uitblinken, is de creatie van werkgeluk in jullie werkomgeving. We geloven namelijk dat het ervaren van meer werkplezier en werkcomfort leidt tot betere prestaties en een duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Middels unieke werkgeluksfactoren zorgen we dat jij en je collega's een kantoorinrichting krijgen, waar je positieve energie van krijgt en uitstekend je werk kunt doen.

Kantoorinrichting is meer dan alleen wat meubilair in een ruimte plaatsen. Een kantoorinrichting weerspiegeld namelijk in eerste instantie de identiteit van jullie organisatie en zorgt ervoor dat jullie ambities tot leven worden gebracht. Ook moet er met plezier gewerkt kunnen worden en werkzaamheden comfortabel uitgevoerd kunnen worden. Daarom zorgen we ervoor dat jullie nieuwe kantoorinrichting de ultieme sfeer en beleving krijgt en uitstekend afgestemd is op jullie werkwijze en werkprocessen. Maar er is meer; een goede kantoorinrichting speelt in op de menselijke factoren die voor jullie organisatie van belang zijn. Wij noemen dat werkgelukfactoren. Door het integreren van werkgelukfactoren in jullie nieuwe kantoorinrichting, zorgen we ervoor dat jij en je collega's meer werkgeluk zullen ervaren. 

Onze werkgelukfactoren:

Vanaf het advies, de tekentafel tot de realisatie, staat jullie werkgeluk centraal om tot de meest ultieme kantoorinrichting voor jullie organisatie te komen. Dat begint bij een persoonlijk gesprek en een deskundig huisvestingsadvies. Middels een Quickscan inventariseren en analyseren we jullie werkomgeving, zodat we een goed beeld krijgen van wie jullie zijn, wat jullie drive is en hoe jullie te werk (willen) gaan. Eén van onze ervaren interieurarchitecten gaat vervolgens met veel enthousiasme aan de slag met het creëren van een spraakmakende kantoorinrichting voor jullie organisatie. Onze interieurarchitecten weten vaak de verwachtingen te overtreffen. Na akkoord werken we het interieurontwerp van jullie nieuwe kantoorinrichting graag uit in een concreet voorstel en als dat akkoord is, verzorgen we de realisatie onder begeleiding van professioneel projectmanagement. Wil je een spraakmakende kantoorinrichting dat volledig past bij jullie DNA en waar Werkgeluk centraal in staat? Dan gaan we graag voor je aan de slag.

anneer je een ontwerp van jullie nieuwe kantoorinrichting laat maken, krijg je een goed beeld van de daadwerkelijke realisatie. In het ontwerp zijn alle elementen van jullie nieuwe kantoorinrichting op een deskundige wijze op elkaar afgestemd. Van wanddecoraties tot vloerbedekking, verlichting, meubilair en audiovisuele oplossingen. Middels vormen, kleuren en materialen wordt de gewenste sfeer en beleving in jullie kantoorinrichting gecreëerd en wordt eenheid geschapen. Dankzij de verregaande kennis, ervaring en expertise van onze interieurarchitecten weten we jou en je collega's te verrassen met een spraakmakend eersteklas interieurontwerp.

Een ontwerp voor jullie nieuwe kantoorinrichting presenteren we je aan de hand van sfeerimpressies, 3D-animaties, moodboards, vlekkenplannen en referenties met vergelijkbare inrichtingen. Op deze wijze krijgen jullie een perfecte impressie van jullie toekomstige werkomgeving. Wil je meer weten hoe wij tot de ultieme creatie komen voor jullie kantoorinrichting, neem dan een kijkje op onze pagina over interieurontwerp en laat je verder inspireren.

Naast de divisie kantoorinrichting heeft Wuestman ook een audiovisuele afdeling. Samen met de professionals van Audiovisueel, kunnen we je een integrale werkomgeving bieden; het beste van twee werelden in één concept. Met deze integrale aanpak ga je voor maximaal werkplezier en werkcomfort. We zorgen dat audiovisuele faciliteiten op een prachtige wijze geïntegreerd worden in jullie nieuwe werkomgeving. Denk hierbij aan: (interactieve) presentatieschermen, videoconference systemen, Narrowcasting oplossingen, audiovoorzieningen en centrale bedieningssystemen voor jullie kantooromgeving. Het aanbod audiovisuele middelen bestaat uit uitsluitend uit kwaliteitsmerken die professionals verder brengen. Stuk voor stuk audiovisuele oplossingen die de communicatie in elke ruimte op een zeer hoog niveau brengt. Dus ook voor jullie ruimte! Dus geniet van deze slimme combinatie van innovatieve en betrouwbare audiovisuele middelen en toonaangevende kantoorinrichting. 

Wil je ook die fijne warme sfeer en die goed werkende faciliteiten in jullie kantoorinrichting? Een kantoorinrichting die gezelligheid en sfeer uitstraalt? Een kantoorinrichting die past bij jullie identiteit en ambities? En waarin beeld, geluid en omgeving optimaal op elkaar zijn afgestemd? Wij helpen je graag verder. Maak een afspraak of vraag een brochure bij ons door het formulier op deze pagina in te vullen of bel ons via 0341-462089. Onze inrichtingsadviseurs en interieurarchitecten laten je graag zien hoe jullie komen tot de meest ultieme kantoorinrichting voor jullie organisatie, een kantoorinrichting waar jij en je collega's meer werkgeluk zullen ervaren!

Info
Natanja van Nieuwenhuizen
commercieel medewerker