Audiovisueel Diensten

Diensten

Voor aanschaf, gebruik en after-service

Met audiovisueel willen we jou en je collega's meer werkcomfort en werkplezier laten ervaren. Bovendien stellen we ons tot doel de performance van jullie organisatie te verbeteren door slimme, gebruiksvriendelijke en doeltreffende audiovisuele middelen in jullie werkomgeving aan te brengen. Om het maximale resultaat te verkrijgen, bieden we een aantal aanvullende diensten aan die de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van de apparatuur ten goede komen. Gedurende de gehele looptijd, van AV-advies, realisatie tot en met de after-service, kunnen jij en je collega's genieten van onze optimale serviceverlening. 

Voor de financiering van onze audiovisuele faciliteiten bieden wij jullie organisatie een aantal aantrekkelijke financieringsoplossingen aan. Omdat sommige investeringen nodig zijn, maar niet altijd binnen budget vallen of omdat gelden elders in geïnvesteerd dienen te worden, geven wij je toegang tot verschillende en flexibele financieringsmogelijkheden. Zo kun je bij ons een complete investering verspreid betalen voor een periode van bijvoorbeeld 3 of 5 jaar. Of gebruik maken van onze audiovisuele apparatuur middels een vast bedrag per maand. De kosten zijn overzichtelijk, hebben een duidelijk terugverdienmodel en omvatten zowel het advies, de aanschaf, de levering en installatie van audiovisuele middelen als trainingen, service en onderhoud. Dankzij onze aantrekkelijke financieringsmogelijkheden is het voor vrijwel iedere organisatie mogelijk audiovisuele technologie aan te schaffen of voor een betere kwaliteit oplossing te kiezen, wanneer gelden niet helemaal toereikend zijn. Wil je profiteren van de modernste audiovisuele technologie, zonder voorafgaand te investeren? Maak dan gebruik van onze unieke financieringsdienst, welke je standaard aangeboden krijgt bij onze offertetrajecten.  

Jij en je collega's ervaren meer werkgeluk, wanneer je audiovisuele apparatuur op een prettige en doeltreffende wijze weet te gebruiken in het dagelijks werk. Het is daarom belangrijk dat je de mogelijkheden van audiovisuele apparatuur goed weet te benutten. Wanneer je weet hebt van de geboden functionaliteit, ben je namelijk in staat om je werk efficiënter en comfortabeler uit te voeren. Bovendien kom je een stuk professioneler over als je goed met apparatuur kunt omgaan en ondervind je meer werkplezier. Bij de samenstelling onze audiovisuele inrichtingen besteden we daarom veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van apparatuur. Een intuïtieve bediening staat hoog in het vaandel bij ieder audiovisueel project. Om jou en je collega's maximaal te kunnen laten profiteren van de geboden mogelijkheden, bieden we bovendien persoonlijke trainingen aan. Of het nu gaat om het bedienen van een interactief presentatiescherm of om het aanpassen van content in één van onze Narrowcasting oplossingen; we zorgen dat jij en je collega's ware professionals worden. We laten graag zien hoe onze audiovisuele faciliteiten de werkzaamheden van jou en je collega's optimaal faciliteren. 

Voor het samenstellen van jullie audiovisuele inrichting maken onze audiovisuele professionals uitsluitend gebruik van A-merk oplossingen. Iedere audiovisuele inrichting wordt zorgvuldig uitgewerkt en op hoog kwaliteitsniveau door ons samengesteld. Toch kan een technisch product op den duur defect gaan of niet goed meer functioneren. Voor een optimale betrouwbaarheid en zekerheid bieden we jou en je collega's een uitgebreide serviceverlening aan. Zo hebben we een professionele Service & Support afdeling voor storingen en onderhoud en een compleet aanbod aan service overeenkomsten waarbij je participeert in één van onze serviceprogramma's. 

Service & Support

 • Support via telefoon, e-mail, chat en website
 • Ondersteuning op afstand / remote systeemovername 
 • Onderzoek en oplossen van storingen op locatie
 • Reparatie apparatuur
 • Vervanging apparatuur
 • Preventieve onderhoudsbeurten
 • Op basis van nacalculatie

Service-programma's / Service Level Agreements (SLA's)

 • Support via telefoon, e-mail, chat en website
 • Preventief onderhoud op basis van tijdsintervallen
 • Correctief onderhoud voor storingen
 • Reparaties onder garantie
 • Vervanging apparatuur
 • Ondersteuning op afstand / remote systeemovername
 • Onderzoek en oplossen van storingen op locatie
 • Op basis van abonnement

De serviceverlening die we jou en je collega's bieden, wordt uitgevoerd door professionele service & support medewerkers die veel kennis, ervaring en expertise hebben van audiovisueel en ICT. Deze professionals hebben de specifieke opleidingen gevolgd en beschikken over de benodigde certificeringen om iedere klus succesvol ten uitvoer te  brengen. Wuestman Audiovisueel levert jou en jouw collega's maximale betrouwbaarheid en zekerheid.