Inrichting: maak je zichtbaar

Realiseer meer werkgeluk

Als organisatie sta je ergens voor en wil je iets bereiken. Dagelijks werken jij en je collega's aan de realisatie van jullie ambities. Dit doen jullie vanuit een bepaalde identiteit en aan de hand van een aantal kernwaarden. Ook werken jullie op basis van een omschreven werkwijze met eigenlijke werkprocessen, waarbij veelal gebruik gemaakt wordt van verschillende faciliteiten die het werk makkelijker maken.

Wanneer je een nieuwe inrichting neemt, is het zaak dat deze optimaal wordt afgestemd op alle elementen van jullie organisatie. Als professionele inrichter is dat precies waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Met veel plezier helpen we je graag de ambitie van jullie organisatie uit te dragen en jullie identiteit te versterken in een nieuwe inrichting. We stemmen deze inrichting optimaal af op jullie werkwijze en werkprocessen. We zijn onderscheidend met het creëren van werkgeluk in onze inrichtingsconcepten. Middels unieke werkgelukfactoren zorgen we dat jij en je collega's meer werkgeluk zullen ervaren in jullie nieuwe werkomgeving. We maken het werk daarmee niet alleen leuker en makkelijker, maar we zorgen ook voor een betere performance, minder uitval en een betere bedrijfsprestatie door de juiste inrichting te realiseren.

Jullie organisatie is uniek en wil graag iets presteren. Wij als inrichter, willen je graag helpen jullie organisatie zichtbaar te maken in de wereld om ons heen. Dit doen we door zowel de harde als zachte kernwaarden van jullie organisatie te vertalen naar jullie nieuwe inrichting. Harde kernwaarden hebben te maken met de context van jullie organisatie, denk bijvoorbeeld aan jullie branche, omgeving en huisstijl. De zachte kernwaarden hebben veel meer te maken met de mensen en de cultuur van jullie organisatie. Aan de hand van een bedrijfsinventarisatie zorgen we dat de identiteit en ambities van jouw organisatie vastgesteld worden. Onze inrichters weten de uitkomsten vervolgens op een verrassende en aansprekende wijze te vertalen naar jullie nieuwe inrichting. 

Een accountantskantoor heeft een andere werkwijze dan een zorginstelling of een industrieel bedrijf. Niet alleen de werkzaamheden zijn anders, maar ook de processen die door de organisatie lopen zijn anders. De werkwijze en werkprocessen hebben dan ook een grote invloed op de inrichting. Als inrichter besteden we hier uitgebreid aandacht aan. We zorgen dat ruimten optimaal afgestemd worden op de werkwijze en de werkprocessen van jullie organisatie. Niet alleen qua indeling, maar ook qua voorzieningen, faciliteiten, kleuren en materialen. Dankzij onze ruime ervaring in projectinrichting, onze expertise en kennis die we opgedaan hebben in eerdere projecten, weten we jullie nieuwe inrichting uitstekend af te stemmen op jullie werkwijze en werkprocessen.

We zijn onderscheidend door werkgeluk centraal te stellen in onze inrichtingsconcepten. We willen jou en je collega's meer werkcomfort en werkplezier laten ervaren. Dit doen we door unieke werkgelukfactoren te integreren in jullie nieuwe inrichting. Voorbeelden van onze werkgelukfactoren zijn identiteit, vitaliteit, duurzaamheid, ergonomie, ontspanning, diversiteit en functionaliteit. Afhankelijk van jullie wensen en behoeften kiezen we welke werkgelukfactoren voor jullie organisatie het meest waardevol zijn. De gekozen mix aan werkgelukfactoren vertalen wij vervolgens naar de meest optimale inrichting voor jullie organisatie. We gaan graag voor jullie aan de slag met het creëren van meer werkgeluk.

Voor de ideale inrichting worden verschillende inrichtingscomponenten vakkundig op elkaar afgestemd. De combinatie aan vloeren, wanden, raamdecoratie, verlichting, meubilair en audiovisuele faciliteiten vormen jullie nieuwe werkomgeving. Door het creatief toepassen van vormen, kleuren en materialen op de verschillende inrichtingscomponenten wordt een gebalanceerde sfeer en beleving gecreëerd die volledig past bij de identiteit, ambitie, werkwijze en werkprocessen van jullie organisatie. Tel daar bovenop onze unieke werkgelukfactoren en je hebt de ideale werkomgeving voor jullie organisatie. Neem contact met ons op, we gaan graag voor je aan de slag. Je kunt bij ons terecht voor huisvestingsadvies, interieurontwerp, de levering van inrichting én projectmanagement voor de realisatie.    

Met veel plezier creëren we de ultieme werkomgeving voor jou en je collega's. We helpen je graag aan een optimale inrichting. Een inrichting die volledig past bij jullie organisatie en leidt tot veel werkcomfort en werkplezier. Vraag een advies of interieurontwerp aan. Vul het formulier op deze pagina in, bel ons via 0341-462089 of stuur een e-mail naar projectinrichting@wuestman.nl. Met een spraakmakende inrichting laten we jullie organisatie graag excelleren.

 • Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA