Projectinrichter

Projectinrichting: maak je zichtbaar

Realiseer meer werkgeluk

Als organisatie sta je ergens voor en wil je iets bereiken. Dagelijks werken jij en je collega's aan de realisatie van jullie ambities. Dit doe je vanuit een bepaalde identiteit en aan de hand van een aantal kernwaarden. Ook werken jullie op basis van een omschreven werkwijze met eigenlijke werkprocessen, waarbij veelal gebruik gemaakt wordt van verschillende faciliteiten die het werk makkelijker maken. Met Projectinrichting zorgen wij ervoor dat jullie werkomgeving volledig past bij wie jullie zijn en wat jullie doen.

Wanneer je voor een nieuwe inrichting gaat, is het zaak dat deze optimaal is afgestemd op alle elementen van jullie organisatie. Als professionele projectinrichter is dat precies waar we ons dagelijks mee bezighouden. Met veel plezier helpen we je graag de ambitie van jullie organisatie uit te dragen en de identiteit te versterken in een nieuwe kantoorinrichting. We stemmen deze inrichting optimaal af op jullie werkwijze en werkprocessen.

We onderscheiden ons door het creëren van werkgeluk in onze inrichtingsconcepten. Middels unieke werkgelukfactoren zorgen we dat jij en je collega's meer werkgeluk zullen ervaren in jullie nieuwe werkomgeving. We maken het werk daarmee niet alleen leuker en makkelijker, maar we zorgen ook voor een betere performance, minder uitval en een betere bedrijfsprestatie door de juiste inrichting te realiseren. Ook zijn we gespecialiseerd in het realiseren van werkomgeving voor hybride werken; het deeltelijk thuis en op kantoor werken. Samen met onze divisie Audiovisueel creëren we de ideale werkomgeving, zowel thuis als op kantoor.

Maak een afspraak

Als organisatie ben je uniek en wil je graag presteren. Met Projectinrichting willen we je graag helpen jullie organisatie zichtbaar te maken in de wereld om ons heen. Dit doen we door zowel de harde als zachte kernwaarden van jullie organisatie te vertalen naar een nieuwe inrichting. Harde kernwaarden hebben te maken met de context van jullie organisatie, denk bijvoorbeeld aan de branche, omgeving en huisstijl. De zachte kernwaarden hebben veel meer te maken met de mensen en de cultuur van jullie organisatie.

Aan de hand van een bedrijfsinventarisatie stellen we de identiteit en ambities van de organisatie vast. Met Projectinrichting weten we de uitkomsten vervolgens op een verrassende en aansprekende wijze te vertalen naar jullie nieuwe inrichting. 

Een accountantskantoor heeft een andere werkwijze dan een zorginstelling of een industrieel bedrijf. Niet alleen de werkzaamheden zijn anders, maar ook de processen die door de organisatie lopen. Wij weten dat de werkwijze en werkprocessen grote invloed hebben op de inrichting. Met Projectinrichting besteden we hier uitgebreid aandacht aan. We stemmen de verschillende ruimten optimaal af op de werkwijze en de werkprocessen van jullie organisatie. Niet alleen qua indeling, maar ook qua voorzieningen, faciliteiten, kleuren en materialen. Dankzij onze ruime ervaring in projectinrichting, onze expertise en kennis uit eerdere projecten, weten we de nieuwe inrichting uitstekend af te stemmen op jullie werkwijze en werkprocessen.

Maak een afspraak!

We helpen je graag de ultieme inrichting voor jullie organisatie te krijgen. Zullen we met elkaar kennismaken?

Maak een afspraak
Whitepaper

We onderscheiden ons door werkgeluk centraal te stellen in onze inrichtingsconcepten. Projectinrichting wil jou en je collega's meer werkcomfort en werkplezier laten ervaren. Dit doen we door unieke werkgelukfactoren te integreren in jullie nieuwe inrichting. Voorbeelden van onze werkgelukfactoren zijn identiteit, vitaliteit, duurzaamheid, ergonomie, ontspanning, diversiteit, rust en functionaliteit. Afhankelijk van jullie wensen en behoeften kiezen we welke werkgelukfactoren het meest waardevol zijn. De gekozen mix aan werkgelukfactoren vertaalt Projectinrichting vervolgens naar de meest optimale inrichting voor jullie organisatie. We gaan graag voor jullie aan de slag met het creëren van meer werkgeluk.

Voor de ideale inrichting stemmen we verschillende inrichtingscomponenten vakkundig op elkaar af. De combinatie van vloeren, wanden, raamdecoratie, verlichting, meubilair en audiovisuele faciliteiten vormen jullie nieuwe werkomgeving. Door het creatief toepassen van vormen, kleuren en materialen op de verschillende inrichtingscomponenten, creëren we een gebalanceerde sfeer en beleving die volledig past bij de identiteit, ambitie, werkwijze en werkprocessen van jullie organisatie. Tel daar onze unieke werkgelukfactoren van projectinrichting bij op en je hebt de ideale werkomgeving voor jullie organisatie. Neem contact met ons op, we gaan graag voor je aan de slag met projectinrichting. Je kunt bij ons terecht voor huisvestingsadvies, interieurontwerp, de levering van inrichting én projectmanagement voor de realisatie.    

Inrichting voor hybride werken

Met veel plezier creëren we de ultieme werkomgeving voor jou en je collega's. We helpen je graag aan een optimale inrichting. Een kantoorinrichting die volledig past bij jullie organisatie en leidt tot veel werkcomfort en werkplezier. Vraag een advies of interieurontwerp aan. Vul het formulier op deze pagina in, bel ons via 0341-462089 of stuur een e-mail naar projectinrichting@wuestman.nl.

Met een spraakmakende inrichting laten we jullie organisatie graag excelleren.